Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Βουβή πρεμιέρα για το Apple Watch την Παρασκευή

Χωρίς θόρυβο και με έναν ασυνήθιστο τρόπο για την Apple θα κάνει πρεμιέρα αύριο Παρασκευή το Apple Watch. Το σιωπηλό ντεμπούτο που επιλέγει η Apple για το Watch
πιθανόν να αντανακλά την αβεβαιότητα της εταιρείας για τη ζήτηση και την επιτυχία του πρώτου προϊόντος της εταιρείας με τον Tim Cook επικεφαλή, αναφέρει το Reuters.

Την Παρασκευή τα Apple Stores δεν θα έχουν ρολόγια προς πώληση, με την εξαίρεση μόνο μερικών πολυτελών καταστημάτων παγκοσμίως.

Ήδη από την πρώτη ημέρα των προπαραγγελιών υπήρχαν παράπονα από χρήστες ότι οι παραδόσεις των Apple Watch ήταν μεταχρονολογημένες σημαντικά και μερικές έφταναν έως τον Ιούνιο.

Η Apple δεν έχει δώσει έως τώρα νούμερα για τον αριθμό των παραγγελιών που έχει λάβει για το Watch, ενόψει της πρεμιέρας της Παρασκευής, μία πρακτική που έρχεται σε αντίθεση ό,τι έχουμε δει κατά τα λανσαρίσματα των iPhones.

Η Apple δεν ήταν σίγουρη για την απήχηση του Watch, είπε ο οικονομικός αναλυτής Gene Munster από την τράπεζα επενδύσεων Piper Jaffray στο Reuters.

Το ερώτημα ήταν αν το ενδιαφέρον που φαινόταν στις έρευνες για τα Wearables της Apple ήταν πραγματικό, λέει o αναλυτής Daniel Ives της FBR.
http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση