Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Apps στα tablets των Sony και LG

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέες συνεργασίες με 20 εταιρείες, που μπορούν να προεγκαταστήσουν εφαρμογές της Microsoft στα Android tablets που κατασκευάζουν.
Από τις 20 εταιρείες ξεχωρίζουν οι Sony, LG και Haier, ενώ είχε προηγηθεί ανάλογη συνεργασία με Samsung, Dell και Pegatron.

Οι εφαρμογές που μπορούν να έρθουν ως προεγκατεστημένες στα tablets των παραπάνω εταιρειών είναι μεταξύ άλλων το OneDrive, το Skype, το Office για Android tablets και το OneNote.

Η Sony στο Xperia Z4 tablet θα ενσωματώσει εφαρμογές της Microsoft, ενώ το ίδιο θα κάνει και η LG σε tablet που ετοιμάζει.

Η Microsoft θεωρεί ότι με την ενσωμάτωση των εφαρμογών της οι εταιρείες θα αυξήσουν την αξία των συσκευών τους και θα αυξηθούν τα έσοδά τους.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των 20 εταιρειών που θα συμπεριλαμβάνουν εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft στα Android tablet τους:

Axdia (Γερμανία), Cube (Κίνα), DL (Βραζιλία), General Procurement (ΗΠΑ), Grupo Nucleo (Αργεντινή), Haier (Κίνα), Inco (Μεξικό), Ionik (Γερμανία), Iview (ΗΠΑ), LG (Global), Multilaser (Βραζιλία), Noblex (Αργεντινή), Pacific (Μεξικό), Philco (Αργεντινή), Positivo (Βραζιλία), Prestigio (Μέση Ανατολή-Αφρική), Sony (Global), Teclast (Κίνα), TMAX Digital (Βόρεια Αμερική), και Wortmannn (Γερμανία).http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση