Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

D-Link: PowerLine

Στόχος της D-Link είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα και προτείνει την τεχνολογία PowerLine ως έναν από τους καλύτερους και αξιόπιστους τρόπους για την αναβάθμιση του οικιακού δικτύου.
Η D-Link λέει ότι, η τεχνολογία Powerline έχει διαδοθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές τείνουν χρησιμοποιούν αντί άλλων τεχνολογιών, όπως την Ethernet [ενσύρματη σύνδεση] ή το Wi-Fi [ασύρματη σύνδεση], καθώς επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο περισσότερες συσκευές από ό,τι θα επέτρεπαν τα καλώδια της σύνδεσης Ethernet ή το σήμα του ασύρματου δικτύου Wi-Fi.
D-Link DHP-W310AVH PowerLine της D-Link αξιοποιεί την ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού μετατρέποντάς την σε ένα δίκτυο. Χρησιμοποιεί δύο powerline adapters: ο ένας τοποθετείται σε μια πρίζα και συνδέεται με το router, ενώ ο δεύτερος μπορεί να τοποθετηθεί σε ηλεκτρική πρίζα σε οποιαδήποτε σημείο του σπιτιού για να συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, όπως Η/Υ, κονσόλες παιχνιδιών, Smart TV κλπ. H D-Link λέει ότι διαθέτει και μοντέλο με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.

Σύμφωνα με τη D-Link, οι πιο σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε αναβάθμιση του οικιακού δικτύου με PowerLine είναι οι ακόλουθοι τέσσερις:

    Εύκολη Εγκατάσταση: Για την εγκατάσταση PowerLine σε ένα υπάρχον δίκτυο το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί ένας powerline adapter στο router και να τοποθετηθεί σε μια πρίζα ηλεκτρικού ρευματος.
    Επέκταση Δικτύου: Με το PowerLine η ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού μετατρέπεται σε ένα τεράστιο "switch Ethernet". Οπουδήποτε υπάρχει μια διέξοδος, δηλαδή μια ηλεκτρική πρίζα, υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο.
    Ταχύτητα: Μία συνηθισμένη ταχύτητα PowerLine φτάνει τα 200 megabits ανά δευτερόλεπτο ή και τα 500 Mbps — 5 φορές η ταχύτητα μίας τυπικής γρήγορής σύνδεσης Ethernet— ενώ η τελευταία γενιά αποδίδει έως και 2000 megabits ανά δευτερόλεπτο. Η D-Link λέει ότι, αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο εύρος ζώνης, κατάλληλο για ένα "πολυάσχολο νοικοκυριό" που κάνει streaming πολλών ταινιών υψηλής ευκρίνειας 1080p, παιχνιδιών, και μουσικών καναλιών.
    Ασφάλεια: Το PowerLine προσφέρει ασφαλή και εύκολη επέκταση του δικτύου σε δευτερόλεπτα, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, λέει η D-Link.

Για περισσότερες πληροφορίες, η D-Link προτείνει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της: http://www.dlink.com/gr

κοινοποίηση