Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Το Periscope είναι διαθέσιμο και σε Android

Η Live Streaming εφαρμογή του Twitter τώρα και στο Google Play Store Οι χρήστες συσκευών Android μπορούν τώρα πια να κάνουν live stream τη ζωή τους, αφού το Twitter εγκαινίασε
την εφαρμογή Periscope και στο Google Play Store.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της εφαρμογής σε συσκευές iOS και για desktop τον περασμένο Μάρτη και τώρα την έκανε διαθέσιμη και σε κινητά και ταμπλέτες Android.

Η εφαρμογή επιτρέπει στον καθένα να κάνει live streaming video στους ακολούθους του, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και ήδη από τις πρώτες 10 ημέρες κυκλοφορίας της είχε αποκτήσει 1 εκατομμύριο χρήστες.

Ο Kevin Weil του Twitter είχε γράψει τότε σε ένα blog post, ότι η δωρεάν εφαρμογή «επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται και να βιώνουν ζωντανή μετάδοση βίντεο από τα κινητά τους τηλέφωνα και των ακολούθων τους», προσθέτοντας ότι είναι «ένα ιδανικό συμπλήρωμα για το Twitter» και πως για το λόγο αυτό απόκτησε την εταιρεία τον Ιανουάριο.

Η ομάδα του Periscope περιέγραψε μια σειρά από δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία αυτή, συμπεριλαμβανομένου του πώς μπορεί να μετατρέψει κάθε smartphone σε έναν «παγκόσμιο ρεπόρτερ», σημειώνει η Daily Mail σε δημοσίευμά της. newbeast.gr

κοινοποίηση