Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Το smartphone που ξεκλειδώνει με τη ματιά σας

H Fujitsu ξεκίνησε τη διάθεση στην Ιαπωνία του Arrows NX F-04G, του πρώτου smartphone παγκοσμίως εξοπλισμένο με το σύστημα εξακρίβωσης της ταυτότητας μέσω της ίριδας,
Iris Passport. H τεχνολογία αυτή επιτρέπει η οθόνη του smartphone να ξεκλειδώνει με μία ματιά διαρκείας 0,6sec και εξαλείφει την ανάγκη για χρήση passwords.

Όταν η τεχνολογία Iris Passport χρησιμοποιείται με websites που απαιτούν password, τότε η πρόσβαση σε αυτά μπορεί να είναι τόσο αυτόματη, όσο ένα απλό κοίταγμα στην οθόνη.
Fujitsu Arrows NX F-04G με τεχνολογίες Iris Passport και TransferJet
Η Fujitsu λέει ότι το Arrows NX F-04G διαθέτει και άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως κάμερα με γρήγορο σύστημα AF και αισθητήρα Sony CMOS Exmor RS 1/ 2,4 της ίντσας με 21,5Mpixel.

Εξάλλου, το Fujitsu Arrows NX F-04G είναι το πρώτο smartphone εξοπλισμένο με τεχνολογία TransferJet, η οποία κάνει δυνατή τη μεταφορά δεδομένων μεγάλου όγκου απλά κρατώντας τη συσκευή κοντά σε μία άλλη συμβατή. Η ταχύτητα μεταφοράς TransferJet μπορεί να φτάσει έως 375Mbps.

To Fujitsu Arrows NX F-04G είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει οθόνη 5,2 ιντσών, 1440x2560pixels και κινεί το Android 5.0 Lollipop με έναν Quaclomm Snapgdragon 810 MSM8994 και έχει 3GB RAM. O αποθηκευτικός χώρος είναι 32GB.
Το σύστημα Iris Passport
Δείτε παρακάτω το διασκεδαστικό trailer της NTT DoCoMo για το Fujitsu Arrows NX F-04G και το σύστημα Iris Passport.http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση