Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Το νέο 4G tablet Samsung Galaxy Tab A στον Γερμανό

Με οθόνη 9,7 ιντσών, αναλογία οθόνης 4:3 και πάχος που δεν ξεπερνά τα 7,5 χιλιοστά, το Samsung Galaxy Tab A προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης ιστοσελίδων, ebooks και emails.


Με τη λειτουργία Multi Window η συσκευή επιτρέπει να υπάρχουν ανοιχτές δίπλα-δίπλα 2 εφαρμογές, ώστε να μπορεί ο χρήστης να περιηγείται στα social media, ενώ ταυτόχρονα, για παράδειγμα, βλέπει και τα event στο ημερολόγιό του. Οι φωτογραφίες του νέου tablet Samsung Galaxy Tab A είναι υψηλής ευκρίνειας χάρη στην ενισχυμένη κάμερα 5MP, με αυτόματη εστίαση. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, λειτουργία συνεχούς λήψης, που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα, με ένα μόνο άγγιγμα, να τραβήξει έως και 30 διαδοχικές φωτογραφίες, εναλλάσσοντας εύκολα τη φωτογραφική μηχανή και τη βιντεοκάμερα, με τη λειτουργία One Shot, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο κλείστρου στο πλάι.
Samsung Galaxy Tab A

Ένα ακόμα Tablet έρχεται να προστεθεί στη "μεγαλύτερη γκάμα 4G Tablets που διαθέτει o ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά", όπως χαρακτηριστικά λέει η ανακοίνωση της εταιρείας. Για να μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν σερφάρισμα στο Internet με το 4G δίκτυο της Cοsmote, το όποιο χαρακτηρίζεται ως "Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη" στην ανακοίνωση.

Το Samsung Galaxy Tab A διατίθεται στα €379 ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Internet On The Go AnyWay, ενώ μπορεί κανείς να το προσαρμόσει στο δικό του στυλ, επιλέγοντας μέσα από την ποικιλία αξεσουάρ εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα.

Τo άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου των εταιρειών Γερμανός-Cosmote.http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση