Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Διαθέσιμο για download το Eset Smart Security 9

Η Eset διαθέτει από σήμερα την έκδοση Beta των λύσεων της Eset Smart Security 9 και Eset NOD32 Antivirus 9. Οι χρήστες μπορούν να γίνουν μέλη στο Πρόγραμμα Beta της ESET και να βρεθούν ανάμεσα στους πρώτους που θα
δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά Banking & Payment Protection και την λειτουργία Botnet Protection, καθώς και το νέο περιβάλλον εργασίας των λύσεων.

Ακολουθούν πληροφορίες από την ανακοίνωση της Eset:

"Οι λύσεις ασφάλειας της ESET για οικιακούς χρήστες είναι γνωστές για τα πολλαπλά επίπεδα προστασίας και τις εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις. Οι πρόσφατες εκδόσεις διαθέτουν ένα ενισχυμένο επίπεδο ασφάλειας, προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να είναι ανέμελος όταν ελέγχει το email του, όταν σερφάρει στο διαδίκτυο ή απολαμβάνει τις online αγορές του" σημειώνει ο Martin Semjan, Product Manager της ESET. "Εκτός από αρκετά νέα χαρακτηριστικά, και οι δύο νέες λύσεις ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9 διαθέτουν συνολικά επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τις εκτεταμένες δοκιμές χρηστικότητας."

Στο Eset Smart Security 9, το Banking & Payment Protection προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για online συναλλαγές, με αυτόματες ανιχνεύσεις όταν ο χρήστης επισκέπτεται ιστότοπους τραπεζών ή πληρωμών.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε αυτή την έκδοση Beta:

    Reputation Evaluator, λειτουργία που αξιολογεί αρχεία και URL από το cloud και μπορεί να εμποδίσει την πρόσβαση βάσει του επιπέδου κινδύνου που έχει η φήμη τους.
    Υποστήριξη για Υπογραφές Δικτύου (μία επέκταση της υπάρχουσας λειτουργίας Botnet Protection) που επιτρέπει τη γρήγορη πρόληψη της κίνησης κακόβουλων botnet μεταξύ των υπολογιστών χρηστών.
    Βελτιωμένη διαδικασία ενημερώσεων, που είναι πλέον πιο ευέλικτη. Επίσης, τα νέα χαρακτηριστικά προστασίας προστίθενται αυτόματα με το που είναι διαθέσιμα.
    Πλήρης υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows 10, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη προστασία.

Επιπλέον, στο ESET Smart Security 9 υπάρχουν αρκετές δοκιμασμένες λειτουργίες όπως το Anti-Theft, το Anti-Phishing και το Advanced Personal Firewall.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση early-bird σήμερα, και να γίνουν μέλη στο Πρόγραμμα Beta της ESET για να πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο περιβάλλον εργασίας και τα χαρακτηριστικά των λύσεων Eset Smart Security 9 και Eset NOD32 Antivirus 9.http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση