Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Fallout 4: Εντυπωσιακό live action

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα επεισόδια, το Fallout 4 λαμβάνει χώρα στη Βοστώνη λίγο πριν πέσουν οι πυρηνικές βόμβες και το σκηνικό είναι χαρακτηριστικά πιο ζωντανό,
πιο χρωματιστό με τους επιζώντες να προσπαθούν να ξαναχτίσουν την πόλη τους, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην ίδια χρονική περίοδο.

Διαμόρφωση χαρακτήρα . Οι gamers μπορούν να επιλέξουν το φύλο, το χρώμα δέρματος και τα χαρακτηριστικά του προσώπου με μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ ακόμη και οι απόγονοι του ήρωα θα χαρακτηρίζονται από το ίδιο γενετικό υλικό.

Διαμόρφωση/δημιουργία όπλων

Η εταιρεία δηλώνει ότι θα μπορούν να γίνουν περισσότεροι από 700 συνδυασμοί αντικειμένων για την κατασκευή όπλων, από τα συντρίμια που θα συναντά στην πορεία του ο παίκτης.

Εκμετάλλευση του σκύλου

Ο σκύλος που συνοδεύει τον πρωταγωνιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να φέρνει αντικείμενα είτε για να επιτεθεί.

Δυνατότητα κατασκευής οικισμού

Οι παίκτες μπορούν να στήνουν τους δικούς τους οικισμούς εκμεταλλευόμενοι οτιδήποτε βρουν στο περιβάλλον και φυσικά να τους εξοπλίσουν με γεννήτριες και διάφορους αμυντικούς μηχανισμούς για να προσελκύουν περισσότερους traders.

Εφαρμογή Pip Boy και ειδική θήκη Pip Boy

Η Bethesda θα κυκλοφορήσει την εφαρμογή Pip Boy για να χρησιμοποιείς το iPhone (πιθανολογούμε και συσκευές Android) ως δεύτερη οθόνη. Επιδιορθώσεις εξοπλισμού, αναδιάρθρωση του inventory και άλλες διαδικασίες θα μπορούν να γίνονται από εκεί για μεγαλύτερη ευκολία. Να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει θήκη Pip Boy για να βάζεις μέσα τη συσκευή σου.

κοινοποίηση