Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Τι είναι black hat search engine optimization;

Γράφει ο Κώστας Δημητριάδης:
Black hat search engine optimization είναι η ονομασία διαφόρων τεχνικών seo που μπορεί να κάνει κάποιος είτε μέσα, είτε εκτός της σελίδας του, για να ανεβάσει την ιστοσελίδα του ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.
Η ιδιαιτερότητα του black hat search engine optimization είναι ότι οι τεχνικές αυτές είναι μη αποδεκτές από τις μηχανές αναζήτησης. Για περισσότερα όμως σχετικά με τι είναι black hat search engine optimization θα βρείτε στο άρθρο τι είναι black hat seo που το αναπτύσσουμε εκτενέστερα.

Black hat seo 
είναι διάφορες τεχνικές seo που έρχονται σε σύγκρουση με τους κανόνες των μηχανών αναζήτησης.
Το black hat seo αν και φέρνει γρήγορα και απρόβλεπτα αποτελέσματα για μία ιστοσελίδα στις αναζητήσεις, γίνεται με μεθόδους που εκμεταλλεύονται αδυναμίες των αλγορίθμων των μηχανών αναζήτησης.

Αυτές οι μέθοδοι δεν είναι αποδεχτές - είναι παράνομες κι έτσι μία ιστοσελίδα που κάνει τέτοιου τύπου seo, αν και θα έχει γρήγορα καλά αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, μακροπρόθεσμα κινδυνεύει να χαντακωθεί.

Αν θέλετε να χτίσετε μία υγιή και μακροπρόθεσμη "σχέση" με τις μηχανές αναζήτησης, μην μπείτε στον πειρασμό να εφαρμόσετε black hat seo τεχνικές για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Αργά ή γρήγορα θα σας καταλάβουνε και τότε πολύ απλά... τελειώσατε. Να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί και να μείνετε στις white hat seo τεχνικές (αυτές που επιτρέπονται).


κοινοποίηση