Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Τι είναι facebook id;

Γράφει ο Κώστας Δημητριάδης:
Facebook id είναι ένας μοναδικός αριθμός που μπορεί να έχει ένα άτομο ή μία σελίδα στο facebook.  Ο καθένας μας έχει έναν τέτοιο και είναι μοναδικός για εμάς, δηλαδή αποκλείεται άλλος να έχει τον ίδιο αριθμό με εμάς.
 Το facebook id είναι λίγο δύσκολο να το βρείτε, αλλά μπορείτε να το κάνετε από εδώ εύκολα, απλά γράφοντας τη διεύθυνση url για το προφίλ σας.
Facebook είναι ένα κοινωνικό δίκτυο ή αλλιώς ένα social media network.

Facebook είναι ένα κοινωνικό δίκτυο ή αλλιώς ένα social media network. 

Είναι μία ιστοσελίδα στο internet, στην οποία μπορούμε να γραφτούμε δωρεάν και να δηλώσουμε όλα τα προσωπικά μας στοιχεία.

Έτσι θα μπορέσουν να μας βρούνε διάφοροι παλιοί φίλοι και γνωστοί και να μας "κάνουν φίλους" και γενικά να κάνουμε δημόσιες σχέσεις.

Με το facebook, κάνουμε εικονικά φίλους και μπορούμε να μιλήσουμε μαζί τους είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε όχι και να κάνουμε διάφορα πράγματα που θα τα βλέπουν, όπως αντίστοιχα κι εμείς θα μπορούμε να βλέπουμε τι κάνουν αυτοί.

Μπορούμε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες μας και να τις δούνε οι φίλοι μας, να κάνουμε Like σε διάφορα άρθρα και να βλέπουν οι φίλοι μας ότι μας άρεσαν τα τάδε άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο, κλπ.

Σε γενικές γραμμές, το facebook είναι ένα social media network όπου μπορούμε να βρούμε παλιούς μας φίλους, να τους παρακολουθήσουμε, να κρατάμε συνέχεια επαφή μαζί τους, να δημιουργήσουμε - συμμετέχουμε σε groups με συγκεκριμένα άτομα με κάποια κοινά ενδιαφέροντα (πχ για ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής), κλπ.


κοινοποίηση