Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

www.msystems.gr

Η εταιρεία  www.msystems.gr Ε.Π.Ε ιδρύθηκε στις αρχές του 2000, με αντικείμενο εργασιών την εμπορία συστημάτων πληροφορικής και συναφών ειδών καθώς και την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προϊόντα πληροφορικής.

Η Msystems εξειδικεύεται στο χώρο της πληροφορικής και μόνον...


Παρέχει την πρόταση - λύση - συμβουλή για κάθε χρήστη H/Y είτε είναι επαγγελματίας είτε χομπίστας. Παράγει με επώνυμα υλικά, εμπορεύεται επώνυμα προϊόντα, παρακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη, διαθέτει τις γνώσεις για την ολοκληρωμένη υλοποίηση του Η/Υ. Έχει την ικανότητα να εξελίσσεται και να ελλίσεται, να μαθαίνει και να εκμεταλλεύεται κάθε τι νέο υπάρχει στο χώρο της πληροφορικής. Ελέγχει και προμηθεύει στον πελάτη της, έμπειρο ή άπειρο χρήστη, αυτό που πραγματικά επιθυμεί και ταιριάζει στις ανάγκες του.

Η Msystems κάθε μέρα που περνά μαθαίνει και δυναμώνει, προσφέρει φιλικό περιβάλλον, προσωπικό νέο - δυναμικό - έμπειρο και καταρτισμένο τεχνολογικά, έτοιμο να σας καλύψει πρίν ή μετά την αγορά σας, όποια και εάν είναι αυτή. Είναι δυναμική και παρόν σε όλα τα δρώμενα, δεν αρέσκεται να κρύβεται πίσω από ένα καλοστημένο website, πίσω από μια υποτιθέμενη καλή φαινομενικά τιμή.
www.msystems.gr
www.msystems.gr
Η Msystems σκέφτεται και δρα ως τελικός καταναλωτής.

Απολαμβάνει η ίδια την χαρά και την ύπαρξη της τεχνολογίας, γνωρίζει άριστα τον χειρισμό της και ζητάει την άμεση εξυπηρέτηση της όταν παραστεί ανάγκη. Η ομάδα της Msystems απαρτίζεται απο την γενιά που μεγάλωσε πλάι στην εξέλιξη της τεχνολογίας, από τους ανθρώπους που πραγματοποίησαν το όνειρο τους - να κάνουνε το hobby τους επάγγελμα!!!
Αφοσιώνεται στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, ακούει, σκέφτεται, προτείνει, υλοποιεί, ολοκληρώνει και αγκαλιάζει την όλη διαδικασία απο την στιγμή της παραγγελιοληψίας, παράδοσης, εγκατάστασης, λειτουργίας και σωστής εκτέλεσης και εκμετάλλευσης απο τον τελικό χρήστη αλλά και πολύ περισσότερο της επερχόμενης υποστήριξης.
Αυτό λοιπόν που προέχει στην Msystems και την διακρίνει είναι το ''after sales support''. Μια υπηρεσία που στις σύγχρονες μέρες της πληροφορικής τείνει να εκλείψει, σε εμάς αποτελεί πρώτο μέλημα μας και κανόνας απαράβατος...


Εταιρικά Στοιχεία

Msystems E.Π.Ε.
Αμβροσίου Φραvτζή 30 - Ν. Κόσμος
Τ.Κ.: 11745
Τηλ. Kέντρο: 210 9246280
FAX: 210 9248290
e-mail: sales@msystems.gr, support@msystems.gr 

κοινοποίηση