Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Logitech G900 Chaos Spectrum: «Το απόλυτο gaming mouse»!

Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του καλύτερου ποντικιού της για gaming, του Logitech® G900 Chaos Spectrum™.
Το νέο ασύρματο ποντίκι για gaming επαγγελματικού επιπέδου περιλαμβάνει την κορυφαία στον κλάδο ασύρματη τεχνολογία, έναν προηγμένο οπτικό αισθητήρα για gaming, ευέλικτη αμφιδέξια σχεδίαση, προσαρμοζόμενο φωτισμό, σχεδίαση πλήκτρων με μηχανικά ελατήρια και ελαφριά κατασκευή για τη μέγιστη απόδοση και άνεση για συνεδρίες gaming διάρκειας πολλών ωρών. Το Logitech G900 Chaos Spectrum παρέχει ασύρματη απόδοση χωρίς καθυστερήσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες eSports gamers.

«Μιλήσαμε με επαγγελματίες των eSports και σε κανέναν δεν αρέσουν τα καλώδια των ενσύρματων ποντικιών», αναφέρει ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής του τμήματος Gaming της Logitech. «Εύχονται να είχαν την ελευθερία του ασύρματου ποντικιού, αλλά την απόδοση και την αξιοπιστία ενός ενσύρματου ποντικιού. Αυτός, λοιπόν, ήταν ο στόχος σχεδίασης που δώσαμε στους μηχανικούς μας: να κατασκευάσουν ένα ασύρματο ποντίκι για gaming που θα είναι ταχύτερο από τα ενσύρματα ποντίκια για gaming των ανταγωνιστών. Το G900 υλοποιεί αυτήν την υπόσχεση και έχουμε τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για το καλύτερο ποντίκι για gaming που έχουμε κατασκευάσει ποτέ.»

Με ταχύτητα ενός δεκάτου του δευτερολέπτου και ασύρματη σύνδεση 2,4GHz υψηλής βελτιστοποίησης, το Logitech G900 Chaos Spectrum ξεπερνά σε απόδοση τόσο τα ενσύρματα όσο και τα ασύρματα ποντίκια των ανταγωνιστών. Εν μέρει χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ρύθμισης ακριβείας που μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας, μπορείτε να παίζετε συνεχόμενα για 32 ώρες — ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο — με μία φόρτιση (24 ώρες με προεπιλεγμένο φωτισμό). Όταν τα επίπεδα ενέργειας είναι χαμηλά, ο Βοηθός μπαταρίας του Λογισμικού Logitech Gaming (LGS) θα σας ενημερώσει. Δεν χρειάζεται να διακόψετε το παιχνίδι σας, για να επαναφορτίσετε το ποντίκι, καθώς πραγματοποιεί απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ της ασύρματης και της ενσύρματης λειτουργίας, όταν συνδεθεί. Εφόσον, η πλήρης φόρτιση με εντελώς άδεια μπαταρία διαρκεί μόνο δύο ώρες, δεν θα χρειαστείτε το καλώδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Logitech G900 Chaos Spectrum περιλαμβάνει τον οπτικό αισθητήρα τελευταίας τεχνολογίας για gaming PMW3366 από την Logitech μαζί με την αποκλειστική τεχνολογία μας ρύθμισης ακριβείας. Με ευρεία αποδοχή από τους φανατικούς και τους επαγγελματίες του είδους ως ο καλύτερος αισθητήρας ποντικιού για gaming στην αγορά, ο αισθητήρας PMW3366 μεταφράζει με ακρίβεια κάθε κίνηση του χεριού στην οθόνη για ταχύτητα και απρόσκοπτη απόδοση, ακόμη και με υψηλό επίπεδο ευαισθησίας. Έχει μηδενικό φιλτράρισμα ή εξομάλυνση σε ολόκληρο το φάσμα DPI (200-12.000 DPI), παρέχοντας εξαιρετική ακρίβεια παρακολούθησης και συνεπή απόκριση σε οποιαδήποτε ταχύτητα

Το Logitech G900 Chaos Spectrum σας προσφέρει την ελευθερία να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του ποντικιού σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Πέρα από την αμφιδέξια λειτουργία, το Logitech G900 Chaos Spectrum μπορεί να μετατραπεί σε ένα ποντίκι για αποκλειστικά αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες χρησιμοποιώντας τα μαγνητικά καλύμματα πλήκτρων. Το ποντίκι έχει κατασκευαστεί για ευέλικτο κράτημα αναφορικά με την παλάμη, τα νύχια και τις άκρες των δαχτύλων του χρήστη. Χρησιμοποιώντας το LGS, το χρώμα του φωτισμού και η φωτεινότητα μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με το στυλ, το σύστημα και το περιβάλλον σας από μια χρωματική κλίμακα έως και 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων. Ζωντανέψτε το ποντίκι σας με φωτεινά μοτίβα «προσομοίωση αναπνοής» ή θέστε τον φωτισμό σε αδράνεια, όταν δεν χρησιμοποιείτε το σύστημά σας.

Τα πλήκτρα του Logitech G900 Chaos Spectrum έχουν κατασκευαστεί, ώστε να παρέχουν ταχύτατη, ευδιάκριτη και καθαρή αίσθηση κλικ. Τα κύρια πλήκτρα (αριστερό και δεξιό) έχουν κατασκευαστεί με ένα σύστημα μεταλλικών ελατηρίων και αποκλειστικές μηχανικές αρθρώσεις. Αυτό το σύστημα μειώνει την απόσταση μεταξύ των πλήκτρων και των διακοπτών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τη δύναμη που χρειάζεται για την πραγματοποίηση κλικ κάνοντας δυνατή την ταχύτερη επαναφορά μετά από κάθε κλικ. Το αποτέλεσμα είναι υψηλή απόκριση και μια συνεπής, ακριβής και αξιόπιστη απόδοση κλικ.

Κάθε στοιχείο του Logitech G900 Chaos Spectrum έχει βελτιστοποιηθεί, ώστε να μειώνει το βάρος διατηρώντας, παράλληλα, τη σταθερότητα. Όλα τα στοιχεία της κατασκευής έχουν αναλυθεί και προσαρμοστεί ώστε να μειωθεί το βάρος όπου αυτό είναι δυνατό, είτε πρόκειται για το λεπτό περίβλημα είτε για τον κούφιο «ακτινωτό» τροχό ταχείας κύλισης. Το αποτέλεσμα είναι ένα ασύρματο ποντίκι για gaming που ζυγίζει 107 γραμμάρια, το οποίο είναι άνετο για παρατεταμένη χρήση και παρέχει ταχύτερη απόκριση ταχύτητας.

κοινοποίηση