Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Νέο Doom trailer φανερώνει τα customization options του!

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή το Doom που κυκλοφορεί για Xbox One, PS4 και PC στις 13 Μαΐου, είναι το πιο αναμενόμενο game της χρονιάς, καθώς η id Software έχει καταφέρει να εκτοξεύσει το hype στα ύψη και οι fans των first-person shooters έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση.
Αν και οι developers έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στο single-player mode, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν παραμελήσει το multiplayer, το οποίο αναμένεται να είναι πολύ «δυνατό».

Πέραν των πραγματικά εκρηκτικών multiplayer modes, ένα στοιχείο του multiplayer παιχνιδιού που θα κάνει τον τίτλο της id να ξεχωρίζει είναι τα άπειρα customization options, τα οποία θα δίνουν τη δυνατότητα στον gamer να βάλει στο παιχνίδι τη δική του προσωπική σφραγίδα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη ποικιλία και οι διαφορετικοί τρόποι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας gamer για να τροποποιήσει την εμφάνιση του ήρωα του, επιλέγοντας την armor, τα όπλα και πολλά άλλα «καλούδια» αισθητικής φύσεως. Μάλιστα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού, όσο πιο πολύ θα παίζει κάποιος τόσο θα ξεκλειδώνει και περισσότερα bonus items. Δείτε το trailer που έσκασε πρόσφατα, ενώ παράλληλα μπορείτε να λάβετε μέρος και στην open beta του παιχνιδιού για να πάρετε μία καλή γεύση από τον εφιαλτικό κόσμο του…

κοινοποίηση