Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

To all-time classic Final Fantasy 9 διαθέσιμο στα PC!

To Final Fantasy 9 συγκαταλέγεται στα πιο ιστορικά games του θρυλικού franchise και όταν κυκλοφόρησε το 2000 έκλεψε τις καρδιές των gamers τότε.
To μεγάλο αυτό hit βέβαια έκανε την εμφάνιση του στο πρώτο PlayStation και μετά από πολλά χρόνια έκανε το «πέρασμα» του και από τις mobile (Android και iOS) συσκευές, ενώ τώρα δίνεται η ευκαιρία και στους PC gamers να το απολαύσουν, καθώς ο θρυλικός τίτλος πλέον διατίθεται πλέον και για PC μέσω Steam.

Η έκδοση του Final Fantasy 9 για Windows PC έρχεται με υποστήριξη Steam achievements, trading cards, τη δυνατότητα για auto-saves και cloud saves, ενώ περιλαμβάνονται και κάποια επιπρόσθετα booster updates όπως για παράδειγμα είναι ένα high-speed mode και η ύπαρξη απενεργοποίησης του encounter mode, το οποίο δίνει περισσότερη ευελιξία σε πολλούς τομείς του gameplay. Παράλληλα, έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις και στα visuals, με το Final Fantasy 9 να διαθέτει μοντέλα χαρακτήρων σε υψηλή ανάλυση, αν και τα backgrounds ενδεχομένως να σας θυμίσουν την… εποχή του PlayStation. Όπως και να ‘χει, το FF9 είναι ένα κλασικό game που αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του και μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω video που ακολουθεί…

κοινοποίηση