Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Adventure Time: Έρχεται νέα κυκλοφορία σε 3D

Το καινούριο παιχνίδι της σειράς Adventure Time, θα είναι το Adventure Time:Finn and Jake Investigations. Για πρώτη φορά το Land of Ooo, συμπεριλαμβάνοντας τα Candy και Fire Kingdoms, την Wizard City και το Castle
Lemongrab, μπορεί να εξερευνηθεί στις τρεις διαστάσεις (3D).

Ο εκδότης Matthew Scott ανέφερε πως η εταιρεία δέχθηκε τα σχόλια πολλών θαυμαστών, οι οποίοι ζητούσαν τον σχεδιασμό του παιχνιδιού σε μορφή 3D.

«Eίμαστε ενθουσιασμένοι που σας μεταφέρουμε αυτό και ακόμα περισσότερα», είπε ο Scott.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να εξερευνήσουν διάφορα μέρη, να μιλήσουν σε χαρακτήρες, να λύσουν παζλ και να διασκεδάσουν.

Η κυκλοφορία ορίστηκε περίπου στη μέση του έκτου κύκλου της σειράς. Το Finn and Jake Investigations χαρακτηρίζεται από εξερεύνηση και puzzle-solving. Χάρη στην ανακάλυψη μίας μηχανής εκτύπωσης που ονομάζεται «tickertype», ο Finn και ο Jake αποφάσισαν να γίνουν πράκτορες, σαν τον Joshua και την Margaret (τους γονείς του Jake). Και κάπως έτσι αρχίζει η περιπέτειά τους.

Oι πλατφόρμες για τις οποίες προορίζεται το Adventure Time:Finn and Jake Investigations είναι: Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS και Steam.
http://gamespace.gr

κοινοποίηση