Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ASUS ZenFone 2: Δείτε τι μπορούν να κάνουν τα 4GB RAM

Έφτασε η εποχή που στα smartphones πλέον ξεκινήσαμε να έχουμε μνήμη RAM 4GB. Κάθε χρόνο οι κατασκευαστές, ιδιαίτερα τα πιο μικρά ονόματα, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με νέα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα QHD
οθόνες και φέτος η Asus αποφάσισε να «παίξει» με τη RAM.

Το ASUS ZenFone 2 θα κυκλοφορήσει 16 Μαΐου επίσημα στην Ιαπωνία στην έκδοση με τα 4GB μνήμη RAM και τιμή περίπου 358 ευρώ.

Συνήθως τα πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά αποδεικνύονται όχι και τόσο εντυπωσιακά στην πραγματικότητα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την 4GB μνήμη RAM του ASUS ZenFone 2. Στο παρακάτω video η ASUS δείχνει τι μπορούμε να καταφέρουμε βάζοντας μια τέτοια RAM στα smartphones.


Ένας YouTuber ονόματι L BS ανέβασε ένα video στο οποίο κρατά το ASUS ZenFone 2 και παίζει παιχνίδια. Όταν λέμε παιχνίδια δεν εννοούμε Candy Crush Saga ή Angry Birds, αλλά Grand Theft Auto San Andreas, Real Racing 3, FIFA 15 και N.O.V.A. 3. Πρόκειται για δυνατά παιχνίδια από άποψη γραφικών τα οποία το ZenFone 2 όχι μόνο κατάφερε να τα κρατήσει ανοιχτά, αλλά έκανε την μετάβαση από το ένα στο άλλο χωρίς lag.

Αν πηγαίναμε πίσω στο 2008 και μας έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαμε να παίζουμε από το κινητό πολλαπλά παιχνίδια επιπέδου κονσόλας, μόνο πιστευτό δεν θα ακουγόταν. Τι θα λέγατε για ένα μελλοντικό Galaxy, LG, HTC ή ένα iPhone με 4GB RAM;
techblog.gr

κοινοποίηση