Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Ξεκινάει ο διαγωνισμός 'BUSINESS IT EXCELLENCE'

Ξεκινάει ο διαγωνισμός "BUSINESS IT EXCELLENCE" και ο OTE και η Cosmote καλούν όσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of Things [IoT] να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000 ευρώ αλλά και συνεργασία της επιχείρησής τους με τον Όμιλο ΟΤΕ.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 25 Μαΐου, ώστε να αναδειχθούν οι πιο καινοτόμες λύσεις, που μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων. Εκτός από την προώθηση της λύσης μέσω του διαγωνισμού BUSINESS IT EXCELLENCE στην ελληνική αγορά, όσοι συμμετέχοντες διαθέτουν μια λύση που μπορεί να προωθηθεί διεθνώς, έχουν τη δυνατότητα να την παρουσιάσουν σε άλλες 7 ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αυστρία, Γερμανία, Κροατία, Ουγγαρία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία και Σλοβακία.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για δηλώσεις συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.businessitexcellence.gr.
OTE - Cosmote: Business IT Excellence
Ξεκινάει ο διαγωνισμός BUSINESS IT EXCELLENCE

Επιπρόσθετα, όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να ψηφίσουν τις λύσεις Internet of Things που προτιμούν και να γίνουν “Supporters” των διαγωνιζόμενων λύσεων, για να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 20.000 ευρώ. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου 2015.

Συνεργάτης στον διαγωνισμό BUSINESS IT EXCELLENCE, είναι η Cisco, η οποία είναι γνωστή από τη δραστηριοποίηση της στο χώρο ανάπτυξης τεχνολογιών δικτύωσης και στρατηγικός συνεργάτης του Ομίλου ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ και η Cosmote θέλουν να είναι μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις και να ενημερώνουν τον κόσμο των επιχειρήσεων για τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει ο τομέας του Internet of Things και να συμβάλλουν σταθερά στην ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών.
http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση