Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma

Η Creative έχει αφήσει ιστορία µε τις κορυφαίες κάρτες ήχου της, οπότε η δοκιµή ενός headset, όπως το Sound Blaster Tactic3D Sigma είναι µια ενδιαφέρουσα διαδικασία.
Τα ηχεία είναι κατασκευασµένα από νεοδύµιο µε διάµετρο 50mm, στεφάνη από ατσάλι ενώ τα pads, µε επένδυση από µαλακό δέρµα, βοηθούν να αισθάνεστε άνετα, ενώ αποµονώνουν και τον ήχο. Στο αριστερό ακουστικό υπάρχει η εύκαµπτη απόληξη του µικροφώνου, την οποία µπορείτε να αφαιρέσετε όταν δε το χρησιµοποιείτε.

Μοναδική µας ένσταση ότι το µικρόφωνο δε διαθέτει noise cancelling χαρακτηριστικά. Από την αριστερή πλευρά, επίσης, ξεκινά το διακριτικό flat καλώδιο το οποίο καταλήγει σε ένα µικρό χειριστήριο για τις πλέον βασικές λειτουργίες. Θα βρείτε ένα περιστροφικό χειριστήριο για να ρυθµίσετε την ένταση αλλά και διακόπτη για το mute. Έτσι, δε θα χρειαστεί να αναζητήσετε τις ανάλογες επιλογές κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ή ακόµα και µιας κλήσης µέσω Internet στον υπολογιστή σας, αφού θα τα έχετε στο αριστερό σας χέρι.

Επίσης, θα βρείτε τα καλώδια σύνδεσης µε την κάρτα ήχου του συστήµατός σας. Η σύνδεση µπορεί να γίνει και µέσω θύρας USB για ακόµα καλύτερα αποτελέσµατα. Η απόδοσή τους, αν δεν πρόκειται να ακούσετε µουσική, τόσο σε περιβάλλον gaming όσο και σε χρήση συνοµιλίας µέσω VoIP, είναι το λιγότερο εντυπωσιακή και αυτό έχει να κάνει τόσο µε τα ποιοτικά ηχεία, όσο και µε το γεγονός ότι είναι συµβατά µε την τεχνολογία THX TruStudio Pro. Πρόκειται για µια εξαιρετική επιλογή για τον απαιτητικό gamer, την οποία συνιστούµε χωρίς δεύτερη σκέψη.
http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση