Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Νέος φωτογραφικός εκτυπωτής Epson SC-P800

Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου στη σειρά των επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών, του SureColor SC-P800.
O εκτυπωτής τυπώνει σε διάσταση A2 και συνοδεύεται από την προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού, πράγμα που σημαίνει, κατά την Epson, ότι οι φωτογράφοι και οι καλλιτέχνες μπορούν εύκολα να δημιουργούν εκτυπώσεις μεγάλου φορμάτ, όπως banners.

Η Epson λέει ότι, ο επαγγελματικός εκτυπωτής της δημιουργεί ανθεκτικές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας προς πώληση, έκθεση ή συμπερίληψη σε καλλιτεχνικά ντοσιέ. Ο SC-P800 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μεγάλης γκάμας άλλων εγγράφων υψηλής ποιότητας, περιλαμβανομένων των συνθέσεων, παρουσιάσεων και απεικονίσεων.

Ο εκτυπωτής βασίζεται στα μελάνια Ultrachrome HD, ένα νέο σετ μελανιών εννέα χρωμάτων, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο φωτογραφικό εκτυπωτή A3+ SC- P600. Το πλεονέκτημα του σετ μελανιών, σύμφωνα με την Epson, είναι το γεγονός ότι καλύπτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων και δημιουργεί τις βαθύτερες αποχρώσεις μαύρου χρώματος της αγοράς. Επιπλέον, το σετ μελανιών παρουσιάζει βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο φως κι αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις θα είναι πιο ανθεκτικές και θα διαρκούν περισσότερο, επισημαίνει η Epson.

Ο SC-P800 είναι ο διάδοχος των πολύ δημοφιλών φωτογραφικών εκτυπωτών της σειράς Stylus Pro38xx. Το καινούργιο αυτό μοντέλο είναι ο πρώτος και μοναδικός επιτραπέζιος εκτυπωτής A2 της αγοράς με επιλογή ρολού χαρτιού, σύμφωνα με έρευνα της Epson.
http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση