Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Molten Core: Συμβουλές για το Heroic Mode

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, είναι διαθέσιμο στον ευρωπαϊκό server το 2ο wing του Blackrock Mountain και το Heroic Mode έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.


Πρώτος αντίπαλος: Garr (45 life)

Ο Garr είναι ο πιο εύκολος από τα τρια bosses. Το παιχνίδι αρχίζει με 7 Firesworn, τα οποία θα προσπαθεί να σκοτώσει σιγά-σιγά με την ιδιότητα του, η οποία κάνει 1 damage σε κάθε minion. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, θα δεχτείτε 147 damage σε έναν γύρο. Θα φροντίσουμε όμως, να μην συμβεί ποτέ αυτό. Θέλετε λοιπόν, να κρατήσετε τους Firesworn ζωντανούς, μέχρι να έχετε την ευκαιρία να τους κάνετε silence; Ιδανική λύση είναι ο Priest! Tα Circle of Healing, τα Silence και τα Mass Dispel, θα σας οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στη νίκη.

Δεύτερος αντίπαλος: Baron Geddon (50 life + 50 armor)

Πιο δύσκολη εδώ η κατάσταση… αν και το πλάνο μας είναι απλό: «Δεν αφήνουμε αχρησιμοποίητα mana crystals». Εδώ η λογικές λύσεις είναι τρεις: Demon-lock (έχει αρκετό ρίσκο αλλά αν ζήσει ο Mal Ganis μερικούς γύρους είναι gg), Freeze Mage με Echo ή κάτι πιο απλό και πιο φτηνό: Paladin Aggro. Mπορείτε είτε να παίξετε Paladin με Hopgoblins και minions με 1 attack ή αν δεν έχετε Hopgoblins full aggro paladin (όπως αυτό που θα δείτε παρακάτω). Κάρτα κλειδί η Alexstraza, που ουσιαστικά κάνει 35 damage! Aκολουθεί η λίστα που χρησιμοποίησε ο συντάκτης για να νικήσει το 2ο boss:
ΑΠΟ ΤΟ SITE  http://gamespace.gr/

κοινοποίηση