Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Sony Xperia Z4: To μαζικό leak του WikiLeaks δείχνει πλήρη ανασχεδιασμό;

Το WikiLeaks είναι ένας μη κερδοσκοπικός μιντιακός οργανισμός που δημοσιεύει διάφορες «ευαίσθητες» πληροφορίες που πολλοί δεν θα ήθελαν να βγουν στην φόρα.
Πριν από λίγες ώρες είδαμε ότι «φιλοξενεί» 30.287 έγγραφα της Sony που διέρρευσαν από το χακάρισμα του Νοεμβρίου.

Μέσα στον τεράστιο όγκο δεδομένων που φιλοξενεί το WikiLeaks, και για τον οποίο η Sony εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της, υπάρχουν κάποια renders που αποκαλύπτουν τα σχέδια μιας premium μεταλλικής συσκευής η οποία ωστόσο δεν αναφέρεται ποια είναι.

Εχθές ακούστηκαν οι πρώτες φήμες ότι η Sony τελικά στην φετινή της ναυαρχίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει unibody κατασκευή εξολοκλήρου από μέταλλο ενώ θα έχει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως κάνουν όλοι οι κατασκευαστές.

Τα παρακάτω renders δείχνουν το design μιας συσκευής η οποία είναι από μέταλλο, όχι μόνο στο frame, έχει ανασχεδιασμένο κουπί όπου θα μπορούσε να χωρέσει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ σε μια εικόνα εμφανίζεται ένα iPhone 6-like, 2.5D γυαλί το οποίο θα μπορούσε να προορίζεται για την οθόνη του Sony Xperia Z4.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι βέβαιο, και αν τα παρακάτω renders δείχνουν πράγματι τα σχέδια του Sony Xperia Z4, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει, ότι μετά την Samsung, και η Sony ετοιμάζεται για ανασχεδιασμό στην ναυαρχίδα. Παρ όλα αυτά κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.
http://techblog.gr

κοινοποίηση