Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Toshiba Portégé, Tecra

 Οι Portégé Z30, Tecra Z40 και Satellite Pro R50-B αποκτούν επεξεργαστές τελευταίας γενιάς
    Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε όλα τα μοντέλα που φτάνει τις 17 ώρες στον Portégé
Z30, δίνει η Toshiba
    Ενισχυμένες επιδόσεις στους business φορητούς

Η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα business φορητών Portégé Z30, Tecra Z40 και Satellite Pro R50-B είναι πλέον διαθέσιμα με επεξεργαστές Intel Core 5ης γενιάς.

Τα μοντέλα με τους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς, τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και τις επιπλέον λειτουργίες για εφαρμογές business, εμπλουτίζουν τις επιλογές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι συγκεκριμένες συσκευές επωφελούνται από τους επεξεργαστές Intel Core 5ης γενιάς, προκειμένου να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των επιχειρήσεων για φορητότητα και επιδόσεις, ενώ καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

Η Toshiba λέει ότι τα ανανεωμένα αυτά laptops με διαθέτουν την ισχύ για multi-tasking εν κινήσει ή στο γραφείο, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για προστασία δεδομένων, ταυτότητας και για την πρόσβαση σε δίκτυα. Όλα είναι διαθέσιμα με επεξεργαστές έως Intel Core i7.

Οι Portégé Z30, Tecra Z40 και Satellite Pro R50-B προσφέρουν εκτεταμένη χρήση με την μπαταρία τους με μία μόνο φόρτιση, αναφέρει η Toshiba. Για τον ιδιαίτερα ελαφρύ φορητό Portégé Z30, αυτό συνεπάγεται μία αύξηση από τις 13,5 στις 17,1 ώρες, λέει η εταιρεία και συμπληρώνει ότι η συσκευή είναι ιδανική για χρήση business καθότι προσφέρει σχεδόν δύο μέρες εργασίας χωρίς φόρτιση.

O Tecra Z40 – που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συνδυασμό παραγωγικότητας και φορητότητας– αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας 15,1 ωρών, από 10,5 ώρες προηγουμένως, λέει η Toshiba.

Αντίστοιχα, ο Satellite Pro R50-B προσφέρει πλέον 8,1 ώρες διάρκεια μπαταρίας καθιστώντας δυνατό να εργαστείτε για μία ολόκληρη μέρα χωρίς φόρτιση.

Οι [13,3”) Portégé Z30 [14.1”] Tecra Z40 απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων που μετακινούνται συνεχώς και αναζητούν μία premium, υψηλών επιδόσεων και εξαιρετικά φορητή συσκευή που αποδίδει ταχύτατα ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκονται. Με ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως Trusted Platform Module [TPM], common docking και τεχνολογία Intel vPro, αμφότερα τα μοντέλα επιτρέπουν στα τμήματα IT των επιχειρήσεων να επιθεωρούν και να συντηρούν τις συσκευές, αναφέρει η Toshiba στην ανακοίνωση της.

Ο [15.6”] Satellite Pro R50-B βασίζεται στο concept ενός αξιόπιστου, οικονομικού και βασικού φορητού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενώ προστατεύεται από την Εγγύησης Αξιοπιστίας της Toshiba, συνδυάζοντας λειτουργίες business με λεπτό και ελαφρύ σώμα.
http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση