Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Τέλος Ιουλίου βγαίνουν τα Windows 10

Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό της Microsoft
Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 10, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του ερχόμενου Ιούλη,
σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας AMD, Lisa Su, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μια τηλεφωνική συνδιάσκεψη με αναλυτές και επενδυτές του χώρου.

Η Microsoft είχε ήδη ανακοινώσει τις προθέσεις της να εγκαινιάσει τα Windows 10 το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να δίνει μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η AMD είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής τσιπ στον κόσμο και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να είναι πολύ καλά ενημερωμένη για τα σχέδια της Microsoft, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

«Με το λανσάρισμα των Windows 10 στο τέλος του Ιουλίου, παρακολουθούμε τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτό σε μια περίοδο επιστροφής στο σχολείο και αναμένουμε ότι θα μπορούσε προκύψει μια καθυστέρηση στην κανονική αύξηση των αποθεμάτων κατά την ‘back-to-school’ εποχή» είπε η ίδια απαντώντας σε μια ερώτηση ενός αναλυτή.

Η ίδια η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο η εταιρεία είχε δηλώσει σε προηγούμενο διάστημα, ότι τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα σε 190 χώρες και σε 111 γλώσσες.
newbeast.gr

κοινοποίηση