Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Το νέο Assassin’s Creed: Syndicate αποκαλύπτεται στις 12/5!

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε είχαν διαρρεύσει οι πρώτες εικόνες από το επόμενο Assassin’s Creed, το οποίο τότε έφερε την (μάλλον κωδική) ονομασία Victory.
Η Ubisoft τότε δήλωσε απογοητευμένη που διέρρευσαν στον τύπο πληροφορίες και screenshots από το επόμενο Assassin’s Creed που θα λάμβανε χώρα στο Βικτωριανό Λονδίνο, χαλώντας ενδεχομένως την όποια «έκπληξη» είχαν σκεφτεί οι υπεύθυνοι της.

Σχεδόν έξι μήνες μετά, η Ubisoft αποφάσισε να προχωρήσει στην επίσημη αποκάλυψη του νέου συναρπαστικού κεφαλαίου του Assassin’s Creed, το οποίο τελικά δεν θα ονομάζεται Victory αλλά Syndicate. Όπως αναφέρεται στο official marketing υλικό που έφτασε στα χέρια έγκριτων gaming websites, το Syndicate αναμένεται να μεταφέρει εκατομμύρια gamers σε μία εκπληκτικής ομορφιάς ρεαλιστική απεικόνιση του Λονδίνου της Βιομηχανικής Επανάστασης. Ο πρωταγωνιστής του Syndicate θα ονομάζεται Jacob Frye και όπως έγινε γνωστό όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι μέσω του GameStop θα λάβουν ως δώρο ένα μενταγιόν, το οποίο είναι ίδιο με αυτό που θα φοράει ο ήρωας του παιχνιδιού. To Assassin’s Creed: Syndicate πρόκειται επισήμως να αποκαλυφθεί από την Ubisoft στις 12 Μαΐου, με τον τίτλο να είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Stay tuned, γιατί έχουμε την εντύπωση ότι η Ubisoft μας ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό (ελπίζουμε μόνο να μην έχει τα τεχνικά προβλήματα του Unity και ξενερώσουμε ομαδικώς)… gameslife.gr

κοινοποίηση