Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Corsair Dominator Platinum: ΚΙΤ με 128GB DDR4 μνήμες

Η Corsair ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των πρώτων παγκοσμίως ΚΙΤ των 128GB μη ρυθμιζόμενων μνημών DDR4.
Τα διαθέσιμα μοντέλα της Corsair Vengeance LPX και Dominator Platinum με τη νέα χωρητικότητα ως 128GB δίνουν τη δυνατότητα στους κατασκευαστές γραφικών να μπορούν να εργαστούν με ταχύτατες μνήμες DDR4 πάνω στις απαιτητικές σε μνήμη εφαρμογές τους.

Αυτά τα kit μνήμης έχουν σχεδιαστεί για τις τελευταίες σειρές μητρικών X99 της Intel και υποστηρίζουν το XMP 2.0 προφίλ για υπέρτατη συμβατότητα, αξιοπιστία και απόδοση. Το πρώτο διαθέσιμο kit φτάνει τις ταχύτητες των 2666ΜΗz και 2400ΜΗz, ενώ υψηλότερες τιμές θα ανακοινωθούν σύντομα. Όπως όλες οι μνήμες Corsair, τα νέα kit θα έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Η σειρά Dominator Platinum των 128GB DDR4 έχει ένα πολύ όμορφο design, τεχνολογία DHX για ψύξη και δυνατότητα αλλαγής των λαμπτήρων που έχει πάνω η μνήμη για την προσωπική διαμόρφωση του εσωτερικού του υπολογιστή σας.

Η σειρά Vengeance LPX των 128GB DDR4 έχει σχεδιαστεί με σκοπό τις υψηλές επιδόσεις και το overcklocking, φέροντας αλουμινένια ψύχτρα για ταχύτερη αποδέσμευση θερμοκρασίας και PCB οκτώ στρώσεων για υπέρτατο overclocking πάνω από τα όρια.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές στο παρακάτω πίνακα και η εγγύηση όπως είπαμε είναι εφ” όρου ζωής. techblog.gr

κοινοποίηση