Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Gigabyte Z97X-Game Plus, οικονομία για gamers

Η Gigabyte Z97X-Game Plus είναι ένα νέο mobo για gamers, με την Gigabyte να την κατατάσσει ένα σκαλί χαμηλότερα από τη σειρά G1 Gaming.


Το socket της Gigabyte Z97X-Game Plus είναι το LGA1150, ενώ το chipset το Z97 της Intel, καθώς υποστηρίζει τους Core i επεξεργαστές 4ης και 5ης γενιάς της Intel.

Η Gigabyte Z97X-Game Plus έρχεται σε μαύρο χρώμα, με ένα χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα να κυριαρχεί και να είναι κατάλληλο για ένα σύστημα που θα έχει κάρτες γραφικών από την "πράσινη" Nvidia, παρόλο που υποστηρίζει SLI και Crossfire.

Το mobo διαθέτει ένα σύστημα τροφοδοσίας 8 φάσεων καθώς και τέσσερις υποδοχές για μνήμες DDR3, ενώ στις υπόλοιπες υποδοχές βλέπουμε τρεις PCI-Express 3.0 x16, μια PCI-Express 2.0 x1, καθώς και μία "παλιά" PCI.

Η μητρική διαθέτει έξι θύρες SATA III [6GB/s], από τις οποίες οι δύο είναι SATA Express 10Gbps, ενώ δε λείπει η θύρα M.2.

Τέλος, στον εξοπλισμό της Z97X-Game Plus συναντάμε το κύκλωμα δικτύου Broadcom Killer E2200 και το κύκλωμα ήχου είναι το AMP-UP, με τις θύρες USB 3.0 να είναι έξι, ενώ περιμέναμε και κάποιες θύρες USB 3.1.http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση