Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Χαμός για ένα… πούρο στο Heroes of the Storm!

Οι φίλοι του Starcraft γνωρίζουν πολύ καλά τον Tychus Finlay έναν από τους πιο σκληροτράχηλους ήρωες που έχουν εμφανιστεί στο σύμπαν του γνωστού παιχνιδιού.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του εν λόγω ήρωα είναι το αγαπημένο του πούρο, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ ακόμη και την ώρα που πετσοκόβει τις μανιασμένες ορδές των Ζerglings. Αυτό το πούρο λοιπόν έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στην Blizzard και στους gamers, καθώς οι παίκτες του Heroes of the Storm διαπίστωσαν ότι ο Tychus δεν καπνίζει το αγαπημένο του πούρο στο νέο τίτλο που βρίσκεται πλέον στη φάση της open beta.

Ως είθισται υπήρξε καταιγισμός παραπόνων, με τους gamers να κατακεραυνώνουν την Blizzard για την απόφαση της, τονίζοντας ότι το πούρο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιδιαίτερης προσωπικότητας του Tychus. Οι developers του Heroes of the Storm σύμφωνα με ένα επίσημο post που ανέβηκε στο Reddit θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, εξηγώντας στους gamers ότι προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια επειδή στόχος τους είναι το Heroes of the Storm να αποτελέσει ένα multi-region game. Αυτό σημαίνει ότι το Heroes of the Storm θα πρέπει να αναγκαστικά να ακολουθεί τους νόμους κάθε περιοχής που κυκλοφορεί, αφού είναι γνωστό ότι σε αρκετά μέρη του κόσμου απαγορεύονται δια ροπάλου οι visual αναπαραστάσεις πάσης φύσεως προϊόντων καπνού. Όπως μάλιστα τόνισαν υπήρχαν δύο επιλογές: Η μία ήταν να φτιάξουν δύο versions του ίδιου ήρωα… μία με το πούρο του και μία χωρίς, όμως κάτι τέτοιο θα απαιτούσε έξτρα χρόνο για αυτό και η ιδέα των δύο διαφορετικών versions απορρίφθηκε. Τελικά, καμιά φορά ένα πούρο μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες! gameslife.gr

κοινοποίηση