Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

iPhone 7: Concept renders χωρίς bezel και κεντρικό κουμπί

Βρισκόμαστε στην περίοδο που τα leaks θα ξεκινήσουν να μιλούν για το επόμενο iPhone της Apple που παραδοσιακά αναμένεται το φθινόπωρο.
Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποιες πρώτες πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουμε πολλά, αλλά μπορούμε να φανταστούμε πως θα θέλαμε να είναι το iPhone 7.

O designer Martin Hajek, βάζει την φαντασία του να δουλέψει και οραματίζεται έναν επανασχεδιασμό της Apple στην επόμενη ναυαρχίδα. Μια από τις μεγάλες αλλαγές στο iPhone 6s ή iPhone 7, είναι το κεντρικό κουμπί που για πολλούς καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ο Hajek το ενσωματώνει στην οθόνη με αποτέλεσμα να περιοριστούν κατά πολύ τα bezel.

Πρόσφατα η Apple είχε κατοχυρώσει μια πατέντα για ενσωμάτωση τεχνολογίας δαχτυλικού αποτυπώματος επάνω στην οθόνη, οπότε κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φαντάζει πραγματοποιήσιμο κάποια στιγμή.

Άλλες αλλαγές που βλέπουμε είναι τα ανύπαρκτα περιθώρια και την οθόνη να πηγαίνει από άκρη σε άκρη και το logo στην πίσω πλευρά είναι φωτιζόμενο. Με βάση την απόκτηση της Linx από την Apple, μπορεί να δούμε μια εντελώς καινούρια προσέγγιση όσον αφορά στην κάμερα.techblog.gr

κοινοποίηση