Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.
Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.

H LG σταμάτησε πριν από περίπου 5 χρόνια να φτιάχνει Windows Phone συσκευές με στόχο να επικεντρωθεί σε Android smartphones, κάτι που της βγήκε σε καλό. Σήμερα διέρρευσε μια νέα συσκευή η οποία εμφανίζεται με Windows Phone 8.1 και το σήμα της Verizon, αλλά από τη στιγμή που η Microsoft θα αναβαθμίσει τα περισσότερα WP 8.1 σε Windows 10, μπορεί να το δούμε αναβαθμισμένο.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό που και πότε θα κυκλοφορήσει, ούτε ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Βλέπουμε όμως ότι πρόκειται για mid-range smartphone και όχι κάποια Windows έκδοση της ναυαρχίδας LG G3, ή του επερχόμενου LG G4. Θα μπορούσε να είναι το 5ιντσο LG D635 που διέρρευσε πέρσι με ανάλυση οθόνης 720×1280 pixels, LTE συνδεσιμότητα και μπροστά κάμερα.techblog.gr

κοινοποίηση