Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Natec Genesis GX57 – Review

Το Natec Genesis GX57 έφτασε στα χέρια μας προ λίγων ημερών, και μετά από αρκετές ώρες χρήσεις ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας μαζί σας.


Το GX57 θα μπορούσε να είναι το ποντίκι του κάθε μέσου  Gamer, καθώς συνδυάζει πολύ καλές επιδόσεις, με εργονομικό σχεδιασμό και καλή ποιότητα κατασκευής. Με λίγα λόγια, το ποντίκι είναι αυτό που λέμε «value for money».

Το σώμα του GX57 είναι σε μαύρο ματ χρώμα και στο πίσω μέρος υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας το οποίο είναι φωτιζόμενο. Τα δυο κουμπιά στο πλάι έχουν κόκκινο χρώμα όπως επίσης και το κουμπί που ρυθμίζει τα DPI, το οποίο για συντομία θα το λέμε DPI Switch.

Ανάμεσα από το DPI Switch και το λογότυπο υπάρχει η υπογραφή Genesis σε κόκκινο επίσης χρώμα. Στο σημείο που τοποθετούμε τον αντίχειρα και τον παράμεσο υπάρχουν οι αντιολισθητικές επιφάνειες, οι οποίες είναι και φωτιζόμενες, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό. Δεν κουράζουν δηλαδή τα μάτια αλλά προσδίδουν αισθητικά στην εμφάνιση του προϊόντος.

To βάρος του είναι τόσο όσο χρειάζεται ώστε να είστε ακριβείς σε όλες σας τις κινήσεις. Το καλώδιο του GX57 έχει κόκκινο/μαύρο χρώμα και είναι 3 μέτρα, αρκετά μακρύ για εύκολη τοποθέτηση.

Ο αισθητήρας του GX57, είναι ο Avago 3050 optical sensor. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας χρησιμοποιείται σε διάφορα ποντίκια και αν και χαρακτηρίζεται «entry level», είναι αρκετά καλός και αξιόπιστος. Φτάνει τα 4000 DPI ευαισθησία  και Polling rate μέχρι 1000 Hertz, πράγμα που σημαίνει ότι επικοινωνεί με τον υπολογιστή σε μεγάλη συχνότητα ώστε να μην υπάρχει lag στην σχέση κίνησης χεριού και κέρσορα.

Αν και λίγο σκληρά στο πάτημα τα κουμπιά, έχουν πολύ καλή απόκριση και θα τα συνηθίσετε πολύ γρήγορα.

Το Natec Genesis GX57 έχει σύνολο 6 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα στα οποία μπορείτε να προγραμματίσετε όποια μακροεντολή θέλετε εσείς μέσω του Natec Genesis GX57 Gaming Mouse Driver.gamespace.gr

κοινοποίηση