Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Samsung Galaxy Note 5: Φήμες για ανακοίνωση Ιούλιο για να προλάβει Apple

Παραδοσιακά η Samsung ανακοινώνει τα Galaxy Note το φθινόπωρο κάθε χρόνου, στην έκθεση IFA η οποία γίνεται αρχές Σεπτεμβρίου.
Αυτό επειδή γίνεται αρκετά χρόνια συνεχόμενα, δεν σημαίνει ότι είναι και υποχρεωτικό. Μπορεί η Samsung να αποφασίσει να αλλάξει τακτική.

Ακριβώς αυτό υποστηρίζουν οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κάνουν λόγο για ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 5 τέλη Ιουλίου αντί για Σεπτέμβριο. Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι στην απόφαση αυτή έχει συμβάλλει η Apple. Λέγεται ότι η Samsung θέλει να προλάβει την ανακοίνωση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα οποία παραδοσιακά κάνουν το ντεμπούτο τους επίσης Σεπτέμβριο.

Η Samsung θέλει να εντυπωσιάσει τους χρήστες με το Samsung Galaxy Note 5, πριν έρθουν τα νέα iPhone και να τους πείσει να αγοράσουν τα δικό της phablet.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής για το Samsung Galaxy Note 5, φαίνεται ότι θα είναι πράγματι εντυπωσιακό με οθόνη 5.9 ιντσών 4K (κάτι που μοιάζει απίστευτο), ακούγεται 4100mAh μπαταρία, υποστήριξη για κάρτες microSD έως και 256GB

Όπως και να έχει εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, τόσο για την ημερομηνία όσο και για τα χαρακτηριστικά και περιμένουμε πως θα εξελιχθεί η μάχη των phablet με το iPhone 6s Plus και το Galaxy Note 5 στην αρένα.techblog.gr

κοινοποίηση