Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Samsung Galaxy Tab A

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου tablet, Galaxy Tab A. Το Galaxy Tab A κυκλοφορεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2015 στην ελληνική αγορά. Η Samsung περιγράφει το Galaxy Tab A ως κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
"Το Galaxy Tab A είναι ένα κομψό και ελαφρύ tablet με τις δυνατότητες και τις επιδόσεις τις οποίες οι καταναλωτές περιμένουν από τη σειρά Galaxy της Samsung. Εξαιρετικά ελαφρύ και με πάχος μόλις 7,5mm, το Galaxy Tab A μεγιστοποιεί τη φορητότητα και την ευκολία χρήσης", λέει ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητής της Samsung Electronics Hellas.

Το Galaxy Tab A έχει αναλογία πλευρών οθόνης 4:3, η οποία βελτιστοποιεί την προβολή των ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών βιβλίων και περιοδικών, προκειμένου να παρέχει μια πιο φυσική εμπειρία θέασης, λέει η Samsung. Επιπλέον το Galaxy Tab A διαθέτει προεγκατεστημένο προνομιακό περιεχόμενο μέσω του Galaxy Gifts, συμπεριλαμβανομένων των The New York Times, The Economist και Kindle για τη Samsung.

Διαθέσιμη μέσω του Galaxy Essentials ή του Galaxy Apps, η επιλογή “Kids Mode” επιτρέπει στους γονείς να διαχειρίζονται τη χρήση του Galaxy Tab A για τα παιδιά τους, ελέγχοντας έτσι το χρόνο, που αυτά χρησιμοποιούν τη συσκευή, όπως και τις εφαρμογές και τις λειτουργίες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση. Παράλληλα, τα παιδιά μπορούν να επωφελούνται από την ειδικά σχεδιασμένη για εκείνα αρχική οθόνη και από λειτουργίες όπως οι Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart και παιχνίδια. Συμπληρωματικά, η εφαρμογή Multi-Kids Profile, επιτρέπει μέχρι έξι παιδιά να έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο προφίλ.http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση