Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Sony Xperia A4: Επίσημα ο διάδοχος του Z3 Compact;

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε πει ότι η Sony μπορεί να ανακοινώσει το Sony Xperia Z4 Compact στις 13 Μαΐου. Τελικά σήμερα ανακοίνωσε αθόρυβα στην Ιαπωνία, όπως είχε κάνει με το Xperia Z4,
το Sony Xperia A4 το οποίο μπορεί να είναι η μελλοντική έκδοση του Sony Xperia Z4 Compact, για την παγκόσμια αγορά.

Το Sony Xperia A4 έχει κωδικό μοντέλου SO-04G, η προηγούμενη έκδοση είχε κυκλοφορήσει ως Xperia A2 με κωδικό SO-04F, ενώ για την παγκόσμια αγορά είχε έρθει ως Sony Xperia Z3 Compact. Οπότε, γι αυτό λέμε ότι μπορεί ουσιαστικά η Sony σήμερα να έκανε την ανακοίνωση του Sony Z4 Compact. Επιπλέον, ο ιαπωνικός πάροχος, εμφανίζει Α4 και Ζ4, δίπλα δίπλα.

Το Sony Xperia A4 έχει οθόνη 4.6 ιντσών Triluminos με ανάλυση 720p όπως και το Xperia Z3, ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 801, ενώ θα περιμέναμε κάτι καλύτερο, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί. Η κάμερα είναι 20.7 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 2.2 Megapixel, τρέχει Android 5.0 Lollipop, η μπαταρία είναι 2600mAh και έχει IPX5/8 και IP6X πιστοποίηση για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Τέλος, οι διαστάσεις του είναι 128x66x9.1 χλστ. και ζυγίζει 129g γραμμάρια. Θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία από μέσα Ιουνίου σε λευκό, μαύρο, ροζ και μπλε. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε τιμή, αν και πότε θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά, ή αν πρόκειται για μια έκδοση του Sony Xperia Z3 που προορίζεται για ιαπωνικό πάροχο.

Από τη Sony περιμένουμε ακόμη να μάθουμε τι θα κάνει με την παγκόσμια έκδοση του Sony Xperia Z4.techblog.gr

κοινοποίηση