Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Ένα ακόμη studio ρίχνεται στη μάχη της ανάπτυξης του Tom Clancy’s The Division

H Ubisoft έχει δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση ότι το Tom Clancy’s The Division θα είναι ένα αρκετά μεγάλο και φιλόδοξο project, το οποίο θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός blockbuster.
Όμως είναι γνωστό ότι οι μεγάλοι τίτλοι απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και τεράστιους πόρους σε ανθρώπινο δυναμικό, για αυτό και όπως ανακοίνωσε ο μεγάλος publisher τοποθετεί ένα ακόμη studio της, στη μάχη της ανάπτυξης του The Division.

Όπως έγινε γνωστό το development team της Ubisoft Annency που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το multiplayer του Assassin’s Creed και του Splinter Cell, πρόκειται να αναλάβει το βάρος της ολοκλήρωσης του multiplayer κομματιού του παιχνιδιού. H εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης είναι η τέταρτη που αναπτύσσει το Tom Clancy’s The Division, καθώς ήδη με αυτό ασχολείται η Massive Entertainment στη Σουηδία, η Red Storm στις Η.Π.Α και η Ubisoft Reflections στη Βρετανία. Τα τέσσερα studios δεν δρουν ανεξάρτητα, αλλά συνεργάζονται μεταξύ τους με σκοπό να τελειοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού. Παρόλο που 4 studios αυτή τη στιγμή εργάζονται πυρετωδώς πάνω στην ανάπτυξη του The Division, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν τελικώς θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2015, όπως αρχικά είχε υποσχεθεί η Ubisoft. Σίγουρα, στην επόμενη Ε3 θα μας αποκαλυφθούν περισσότερα για το πολλά υποσχόμενο open world third-person shooter/RPG… gameslife.gr

κοινοποίηση