Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Super Talent RaidDrive με USB 3.1

Αρκετοί μπορεί να μη γνωρίζετε την Super Talent, αλλά μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι είναι μια αρκετά γνωστή εταιρεία, η οποία κατασκευάζει module RAM υπολογιστών.
Η τεχνογνωσία της εταιρείας της επιτρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης τεχνολογίας NAND Flash.

Η Super Talent ανακοίνωσε το φορητό RaidDrive με USB 3.1, μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων υψηλών επιδόσεων που επιτρέπει τη μετακίνηση μεγάλων αρχείων σε ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα μέσω του προτύπου USB 3.1. Η φορητή αυτή συσκευή ενσωματώνει δύο SSD Μ.2 που έχουν σεταριστεί σε Raid 0, εξ’ ου και η ονομασία της, προσφέροντας επιδόσεις που φτάνουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ως και 750MB/s και 700MB/s αντιστοίχως, μεταφέροντας μεγάλα αρχεία όπως δεδομένα πολυμέσων μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Η διαθέσιμη χωρητικότητα θα φτάνει ως το 1TB που είναι αρκετά μεγάλη για το μέγεθος που διατηρεί η συσκευή, το οποίο λογίζεται σαν συσκευή τσέπης. Επιπροσθέτως είναι αντιστρόφως συμβατό με το USB 3.0 και το USB 2.0, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει με τις επιτρεπόμενες ταχύτητες του εκάστοτε προτύπου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Super Talent RaidDrive αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. techblog.gr

κοινοποίηση