Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Swatch smartwatch: Ετοιμάζει killer feature που δεν έχει κανένα άλλο

Η γνωστή σε όλους μας Swatch αν και αρχικά είχε αρνηθεί ότι θα μπει στον χορό των smartwatches,
τελικά θα το κάνει και θέλει να ξεχωρίσει. Το πολύ σημαντικό πρόβλημα που έχουν τα σημερινά έξυπνα ρολόγια όπως είναι το Apple Watch και άλλα πολλά, είναι η διάρκεια της μπαταρίας.

Οποίος καταφέρει να λανσάρει ένα smartwatch με μπαταρία που δεν θα χρειάζεται να φορτίζει καθημερινά, θα έχει πράγματι την ευκαιρία να ξεχωρίσει. Το Apple Watch για παράδειγμα προσφέρει διάρκεια μπαταρίας γύρω στις 18 ώρες, άρα σε καθημερινή βάση πρέπει να φορτίζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters, η Swatch αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία μπαταρίας η οποία είναι κατάλληλη τόσο για μικρές συσκευές όπως τα έξυπνα ρολόγια, τόσο και για μεγαλύτερες όπως τα αυτοκίνητα.

Ο CEO Nick Hayek αναφέρθηκε στην μπαταρία λέγοντας ότι όποιος φέρει στην αγορά μια μπαταρία που δεν χρειάζεται φόρτιση για 6 μήνες θα έχει σίγουρο προβάδισμα απέναντι στον ανταγωνισμό, και επεσήμανε ότι η Swatch εργάζεται εντατικά για να λυθεί το πρόβλημα. Ο Hayek υπόσχεται ότι τον επόμενο χρόνο η Swatch θα βγει στην αγορά με μια επαναστατική μπαταρία:techblog.gr

κοινοποίηση