Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Titanfall - PC Game" All About Computers "

All About Computers
Από τους δημιουργούς του Call of Duty έρχεται το Titanfall, ένα νέο σύμπαν όπου έρχονται αντιμέτωπα η φύση με την τεχνολογία και ο άνθρωπος με τις μηχανές.


Οι άνθρωποι της Respawn έχουν αντλήσει έμπνευση από την τεράστια εμπειρία τους στα παιχνίδια δράσης πρώτου προσώπου και με το Titanfall επιχειρούν να φέρουν νέα στοιχεία στα παιχνίδια multiplayer.

Μελλοντικές μάχες σε γρήγορους ρυθμούς. Στο Titanfall θα έχετε τη δυνατότητα να πολεμήσετε ως πιλότος ή θωρακισμένος Τιτάνας ύψους 7 μέτρων.

Με επανασχεδιασμένη μάχη και κίνηση, θα μπορείτε να αλλάζετε άμεσα τακτικές, περνώντας από την επίθεση στην υποχώρηση ανάλογα με τις περιστάσεις.

Το μέλλον των Online Multiplayer. Το παιχνίδι είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένο στο multiplayer και συνδυάζει γρήγορη δράση με ηρωικά στοιχεία που κανονικά υπάρχουν αποκλειστικά στα παιχνίδια ενός παίκτη. Αυτό το μοναδικό μείγμα είναι ένα από τα πράγματα που καθιστούν το Titanfall ξεχωριστό.

Οι σχεδιαστές που καθόρισαν τα παιχνίδια μιας ολόκληρης γενιάς επιστρέφουν! Η Respawn Entertainment αποτελείται από τους ανθρώπους που σχεδίασαν τη σειρά Call of Duty™, και χρησιμοποιούν την πλούσια εμπειρία τους για να δημιουργήσουν το νέο σύμπαν του Titanfall.

allaboutcomputerstv.blogspot.com

κοινοποίηση