Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

To Slice Zombies θα σας κάνει να βγάλετε το Kinect από τη… ναφθαλίνη!

Η αλήθεια είναι ότι το Kinect δεν κατάφερε ποτέ να γίνει το «next big thing» της βιομηχανίας του gaming, παρά τις αγαθές προθέσεις της Microsoft.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να προσφέρει στους gamers ορισμένες αρκετά διασκεδαστικές στιγμές. Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα είναι το Slice Zombies, ένα απίστευτα διασκεδαστικό game για το Xbox One το οποίο θυμίζει έντονα το πετυχημένο Fruit Ninja.

Σύμφωνα με το story του παιχνιδιού η zombie apocalypse έχει ήδη περάσει και οι άνθρωποι καλούνται τώρα να περάσουν στην αντεπίθεση και να ξεπαστρέψουν μία και καλή τους ενοχλητικούς απέθαντους, καθαρίζοντας έτσι τον πλανήτη από την παρουσία τους! Το νόημα του παιχνιδιού είναι απλό, καθώς οι gamers δεν έχουν παρά να κινήσουν τα χέρια τους για να κόψουν σε δεκάδες κομματάκια τα zombies που ξεπετάγονται στην οθόνη (ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που οι παίκτες έκοβαν τα φρούτα στο Fruit Ninja). Τo Slice Zombies υπόσχεται μπόλικες στιγμές γέλιου και διαθέτει επίσης μία μεγάλη ποικιλία από unlockables (όπως νέους τραγικούς τύπους από zombies) που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Χωρίς αμφιβολία, εάν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό παιχνιδάκι για να περάσετε την ώρα σας και παράλληλα να βρείτε έναν καλό λόγο για να αισθανθεί λιγάκι χρήσιμο το «αδικημένο» Kinect σας, το Slice Zombies που θα το βρείτε στο Xbox Live πρόκειται για μία ιδανική επιλογή!gameslife.gr

κοινοποίηση