Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

TP-Link HomePlug AV Powerline adapters

Η TP-Link διαθέτει γκάμα Powerline adapter kits, που επεκτείνουν το δίκτυο στο σπίτι, για να εξαλείψουν τις νεκρές ζώνες, που δεν καλύπτονται από Wi-Fi.


Αξιοποιεί το ηλεκτρικό δίκτυο και το μετατρέπει σε δίκτυο δεδομένων, καλύπτοντας έτσι ακόμη και τις δυσπρόσιτες περιοχές [όπως αποθήκες, βεράντες, κήποι, ταράτσες], αλλά και επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και γραφεία μικρών επιχειρήσεων, λέει η εταιρεία. Τα TP-Link Powerline adapter kits, επιτρέπουν επίσης την επέκταση του ασύρματου δικτύου, "χωρίς ρύθμιση ή τεχνική γνώση", αφού αυτορυθμίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού, λέει η εταιρεία.

    Το TP-Link TL-PA8030P KIT AV1200 Gigabit Powerline Starter Kit είναι λύση που προτείνει η εταιρεία για ασφαλείς, ενσύρματες συνδέσεις με ταχύτητες 1200Mbps.
    Το TL-WPA4226 KIT AV500 Powerline WiFi Kit, επεκτείνει το οικιακό δίκτυο Internet χωρίς καμία αλλαγή στην υφιστάμενη εγκατάσταση, λέει η TP-Link.
    Το TP-Link TL-WPA4220 KIT 300Mbps AV500 WiFi Powerline Extender είναι μία απλή, αποδοτική και προσιτή λύση για επέκταση του οικιακού δικτύου, σύμφωνα με την εταιρεία. http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση