Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Το τελευταίο trailer του Witcher 3 έχει βία, αίμα, spells και λίγο από… Ciri!

Σίγουρα οι περισσότεροι θα ευχόσασταν αυτή τη στιγμή να υπήρχε μία χρονομηχανή για να μπορέσετε να μεταφερθείτε στις 19 Μαΐου που κυκλοφορεί το The Witcher 3:
The Wild Hunt. Κακά τα ψέματα, λίγες μέρες μείνανε για να κυκλοφορήσουν οι νέες επικές περιπέτειες του Geralt of Rivia και σίγουρα σχεδόν σύσσωμη η gaming community περιμένει με κομμένη την ανάσα!
H CD Projekt βέβαια που ξέρει καλά πως να κρατάει το hype στα ύψη, κυκλοφόρησε ένα ακόμη gameplay trailer του Witcher 3, το οποίο μάλιστα είναι το πιο βίαιο από όλα τα trailers που έχουμε δει μέχρι στιγμής, καθώς το focus εδώ είναι οι εξαιρετικά βίαιες melee combat κινήσεις του κεντρικού ήρωα Geralt. Χέρια, πόδια, κεφάλια εκσφενδονίζονται μέσα σε ποταμούς αίματος καθώς ο Geralt κραδαίνει με μαεστρία το ξίφος και τα υπόλοιπα όπλα του. Παράλληλα, στο εν λόγω trailer έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε (έστω και για λίγο) τις δυνατότητες της Ciri, η οποία είναι απίστευτα θανατηφόρα και μπορεί να «καθαρίσει τη μπουγάδα» μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Με τον ρεαλισμό στο κόκκινο και τις θεαματικές (και brutal) combat moves να βρίσκονται στο προσκήνιο είναι εμφανές ότι οι μάχες του Witcher 3 θα προσφέρουν στους gamershttp://www.gameslife.gr

κοινοποίηση