Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Η Vodafone παρουσιάζει το πρώτο Lumia 4G

Η Vodafone παρουσιάζει το πρώτο Microsoft 4G smartphone, το νέο Microsoft Lumia 640 με οθόνη 5’’.


Το Microsoft Lumia 640 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, μνήμη RAM 1GB, χώρο αποθήκευσης 8GB και κάμερα 8 megapixel, με δυνατότητα εγγραφής video 1080p. Η μπαταρία της συσκευής στα 2500mAh, ενισχύει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του χρήστη και αντεπεξέρχεται άριστα στις απαιτήσεις του, λέει η Vodafone.

Με την αγορά του νέου Microsoft Lumia 640, οι πελάτες της Vodafone παίρνουν εντελώς δωρεάν το Office 365 Personal, αξίας €69 για έναν υπολογιστή και ένα Tablet και OneDrive χωρητικότητας 1ΤΒ για ένα χρόνο.

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και θήκες για να τα συνδυάσουν τα νέα τους Lumia, λέει η εταιρεία.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Microsoft Lumia 640, μπορούν να το αποκτήσουν τώρα στην προτεινόμενη τιμή των €199,90 ή εντελώς δωρεάν με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1.

Η Vodafone τονίζει ότι, στα καταστήματα της η μόνη πιστοποιημένη από την Microsoft Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία & να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone.http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση