Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Xara Web Designer 11 Premium με online editing

H Xara ανακοινώνει τη νέα έκδοση του Xara Web Designer 11 Premuim, της νέας έκδοσης του προγράμματος της για το σχεδιασμό ιστοσελίδων.
Το Web Designer 11 Premuim διαθέτει κάποια νέα χαρακτηριστικά για τη δημιουργία “state of the art” websites, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Xara. Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται δυνατότητες που επιτρέπουν στοιχεία sticky navigation, πλήρους πλάτους προσαρμοζόμενα backgrounds, νέα animations, όπως και νέους τρόπους για να κάνετε update σε sites online. H τελευταία αυτή δυνατότητα γίνεται με χρήση του cloud.xara.

To Xara Web Designer είναι μία λύση για ερασιτέχνες και επαγγελματίες σχεδιαστές και για τον καθένα που θέλει να φτιάξει ένα υψηλής ποιότητας website χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει HTML coding, λέει η εταιρεία. Προσθέτει επίσης ότι, το Website που δημιουργείται είναι συμβατό με όλους τους σύγχρονους mobile και desktop browsers.

To Xara Web Designer 11 Premium κοστίζει €99. Το Xara Web Designer 11 με λιγότερα χαρακτηριστικά είναι κατάλληλο για αρχάριους και κοστίζει €49,99, ενώ η αναβάθμιση για τους ήδη χρήστες του Xara Web Designer κοστίζει €24,99.

Το Xara Web Designer 11 δουλεύει σε Windows Vista, 7, 8 και 8.1 και απαιτεί τουλάχιστον 500MB RAM και 300ΜΒ χώρο στον σκληρό δίσκο.http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση