Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Το νέο 4Κ monitor της LG

H LG Electronics [LG] ενημέρωνει ότι θέλει να προσφέρει στους gamers μια εμπειρία νέου επιπέδου με το νέο LG 4K ULTRA HD monitor 27MU67,
το οποίο θα ξεκινήσει τη διάθεσή του σε επιλεγμένες ανά τον κόσμο αγορές από αυτόν το μήνα.

Το νέο monitor της LG διαθέτει οθόνη 27 ιντσών με αναλογία 16:9, ενώ είναι σχεδιασμένο με στόχο να προσφέρει μια premium gaming εμπειρία, αφού διαθέτει μεγάλο εύρος οπτικής, αλλά και ανάλυση οθόνης 3840x2160.

Το νέο monitor της LG είναι κατάλληλο για υψηλής ποιότητας απόδοση των παιχνιδιών με έντονα γραφικά και γρήγορη δράση της σημερινής στρατηγικής 4Κ σε πραγματικό χρόνο [Real-time strategy - RTS] και των παιχνιδιών FPS [First-person shooter]. Χάρη στην τεχνολογία AMD FreeSync, με ρυθμό ανανέωσης οθόνης από 40 έως και 60Hz, δεν χάνεται ο ρυθμός ανανέωσης των καρέ, δεν ‘σπάει’ η εικόνα ή να ‘τρεμοπαίζει’, ειδικά κατά τη διάρκεια παιχνιδιών που απαιτούν γρήγορες εναλλαγές, λέει η LG.Το LG 27MU67 διαθέτει πάνελ τεχνολογίας In-Plane Switching [IPS] και λειτουργία Dynamic Action Sync [DAS], που μειώνει την καθυστέρηση της εισόδου στα μόλις 9,7 χιλιοστά του δευτερολέπτου, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο γρήγορα 4Κ monitors της αγοράς σήμερα, σύμφωνα με την LG. Επιπλέον, με τη χρήση του πλήκτρου "Game Mode", οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν το monitor για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για εμπειρία gaming. Έτσι π.χ., με τη λειτουργία "Black Stabilizer", ο παίκτης χρησιμοποιεί περισσότερο φως στις πιο σκοτεινές περιοχές, όπου μπορεί να κρύβονται αντικείμενα ή και εχθροί σε ένα παιχνίδι. Τέλος, η λειτουργία "Flicker Safe" στόχο έχει να μειώσει την κόπωση των ματιών κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων παιχνιδιών ή πολλών ωρών δουλειάς.Η νέα οθόνη της LG διαθέτει εικόνα ανάλυσης 4K Ultra HD. Το ειδικά σχεδιασμένο πάνελ IPS 4K απεικονίζει πάνω από το 99% του φάσματος χρωμάτων sRGB, λέει η LG. Επιπλέον, το LG 27MU67 διαθέτει ρυθμίσεις για προσαρμογή της οθόνης ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη και είναι εξοπλισμένο με είσοδο HDMI 2.0, προκειμένου να υποστηρίζει 4Κ@60Hz.

Το monitor LG 27MU67 θα είναι διαθέσιμο από αυτόν το μήνα σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Αυστραλία, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του προϊόντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση και την τιμή του θα ανακοινωθούν για την κάθε χώρα ξεχωριστά.
Τεχνικές προδιαγραφές LG 4K UHD Gaming Monitor 27MU67

    Ανάλυση: Ultra HD 4K [3840 x 2160]
    Αναλογία Εικόνας: 16:9
    Αναλογία Αντίθεσης: 1000:1 [Χρόνος Απόκρισης: 5ms [GTG]
    Φωτεινότητα: 300nits
    Εύρος χρωμάτων: 99 Percent Adobe sRGB Color Space
    Βάθος χρωμάτων: 10bit [8bit + A-FRC]
    Οθόνη: IPS [Viewing Angle: 178/178]
    Περιβάλλον χρήσης:

4K@60Hz Refresh Rate with HDMI 2.0 X 2

HDCP 2.2

Display Port 1.2

Έξοδος ακουστικών

UL Validated Low Input Lag 9.7ms [DAS mode on]

    Χαρακτηριστικά:

4 Screen Split for Multi-tasking

Game Mode with Black Stabilizer

Factory Calibration

PBP [Picture-by-Picture]

SUPER+ resolution

Flicker Safe

Ρυθμιζόμενη βάση [ύψος/ οριζόντια και κάθετη περιστροφή/ κλίση]

    Wall Mount [100 X 100mm]
http://gr.pcmag.com

κοινοποίηση