Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Το αδιάβροχο φορητό ηχείο που μας ακολουθεί παντού

H Ultimate Ears συνεχίζει να αλλάζει το πώς οι άνθρωποι βιώνουν την αγαπημένη τους μουσική, μόνοι ή με παρέα, σε όλον τον κόσμο. Και σήμερα, η Ultimate Ears παρουσίασε το UE ROLL,
ένα μικρό αλλά ισχυρό ασύρματο ηχείο με Bluetooth, έτοιμο να παίξει τα πάντα, παντού και οποτεδήποτε!

Το UE ROLL αποδίδει χωρίς κανένα πρόβλημα έναν εκπληκτικό ήχο με διασπορά 360 μοιρών, δυνατό, κρυστάλλινο και με βαθύ μπάσο ιδανικό για στακάτους και εντυπωσιακούς ρυθμούς. Πέρα από το συναρπαστικό του ήχο όμως, το UE ROLL είναι σχεδιασμένο ώστε να συνεχίζει στα βήματα του ηχείου UE BOOM, οπότε καταφέρνει να γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, ειδικά αν είναι γεμάτη κίνηση και ένταση.

Έτσι, είτε το στερεώνουμε στο μαγιό μας χρησιμοποιώντας το ειδικό ελαστικό κορδόνι του, είτε το έχουμε αγκιστρωμένο στο σακίδιο μας, στην εκδρομή, την ορειβασία και την πεζοπορία, το UE ROLL πετυχαίνει πάντα να μας φέρει σε επαφή με την αγαπημένη μας μουσική, τόσο εμάς όσο και τους φίλους μας. Είναι αδιάβροχο (πιστοποιημένο σύμφωνα με την προδιαγραφή IPX7), ανθεκτικό στη χρήση, κατασκευασμένο από τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά, οπότε μπορούμε να του… φερθούμε όσο σκληρά θέλουμε.

«Η μουσική έχει δημιουργηθεί για να μοιράζεται, να απολαμβάνεται, να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά», σχολίασε ο Rory Dooley, γενικός διευθυντής της Ultimate Ears. «Η μουσική μπορεί να μεταμορφώσει κάθε στιγμή σε κάτι ξεχωριστό, οπότε εμείς σχεδιάσαμε το UE ROLL ώστε να γίνεται μέρος αυτών των στιγμών. Έτσι, όπου κι αν είμαστε, ό,τι κι αν κάνουμε, το UE ROLL θα είναι μαζί μας, για να απογειώσει κάθε εμπειρία μας».

Πέρα από τον εκπληκτικό ήχο και την ανθεκτική κατασκευή, το UE ROLL γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνά ο χρόνος, όπως ακριβώς και τα άλλα φορητά ηχεία της εταιρίας, τα UE BOOM και UE MEGABOOM. Μέσω της ειδικής εφαρμογής UE ROLL για λογισμικά iOS και Android, μπορούμε να κάνουμε το ηχείο ξυπνητήρι ώστε να ξυπνάμε με την αγαπημένη μας μουσική, να το ενεργοποιούμε ασύρματα, ή να το ζευγαρώνουμε με οποιοδήποτε άλλο ηχείο της Ultimate Ears ώστε να παίζουν μαζί. Και πάλι μέσω της εφαρμογής, τα ηχεία δέχονται ασύρματα αναβαθμίσεις του λογισμικού τους, οπότε μπορούμε εύκολα να επεκτείνουμε τις δυνατότητές τους, ώστε να γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Τιμή και διαθεσιμότητα

To UE ROLL αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τον Ιούνιο και σε επιλεγμένες χώρες σε Ευρώπη και Ασία από τον Ιούλιο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 129 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.ultimateears.com.
newbeast.gr

κοινοποίηση