Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

E3 2015 – Το The Last Guardian είναι ζωντανό και κυκλοφορεί το 2016!

Το The Last Guardian της Team Ico είναι ένας τίτλος-μυστήριο, καθώς για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση του στην E3 2009 ως ένα δυνατό PS3 exclusive, το οποίο θα έκανε μία επίδειξη των hardware δυνατοτήτων του PlayStation 3.
Μάλιστα, όπως είχαν ανακοινώσει τότε οι υπεύθυνοι της Sony,  το The Last Guardian (που πρόκειται για ένα δημιούργημα της ομάδας που μας είχε δώσει το επικό Shadow of Colossus) θα κυκλοφορούσε το 2011.

Έκτοτε η πορεία του development του The Last Guardian θα πρέπει να πέρασε από πολλές φουρτούνες, καθώς όχι μόνο εξαφανίστηκε από τις μετέπειτα Ε3 conferences (σε σημείο που αρκετοί να πιστεύουν ότι τελικά είχε ακυρωθεί), αλλά παράλληλα σταμάτησε να αναπτύσσεται για το PS3 και όπως έγινε γνωστό το development του προχώρησε στο PS4. Τα όποια σύννεφα όμως με την εξέλιξη του The Last Guardian διαλύθηκαν στην press conference της Sony, καθώς το παιχνίδι της Team Ico είναι ζωντανό και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2016. O game director του παιχνιδιού, Fumito Ueda, τόνισε ότι το The Last Guardian είναι ένας τίτλος που εστιάζει στη φιλία και στην συντροφικότητα και περιγράφει την ξεχωριστή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε ένα νεαρό αγόρι και στον Trico, ένα γιγαντιαίο διαστάσεων πλάσμα που μοιάζει κάτι ανάμεσα στον μυθολογικό Γρύπα και σε… σκύλο. Ας ελπίσουμε πως τελικά θα δούμε του χρόνου το The Last Guardian, το οποίο σημειώστε αναπτύσσεται εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια!gameslife.gr

κοινοποίηση