Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Το «Halo 5» μεταξύ των καλύτερων παιχνιδιών στην ιστορία του Xbox

H Microsoft παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Xbox E3 briefing, ένα συγκλονιστικό lineup, το οποίο περιλαμβάνει αποκλειστικούς τίτλους Xbox One.
Επίσης, ανακοίνωσε το backward compatibility (τη συμβατότητα δηλαδή με παιχνίδια Xbox 360), καθώς και το καλύτερο lineup τίτλων στην ιστορία του Xbox, το οποίο θα μας κρατήσει απασχολημένους φέτος, αλλά και την επόμενη χρονιά. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης το πώς σχεδιάζει να κάνει το Xbox Live, την κορυφαία κοινότητα gaming του κόσμου, ακόμη καλύτερο, ενώ παράλληλα έδωσε στους fans μια πρώτη γεύση του πώς η προηγμένη τεχνολογία μπορεί να πάει την εμπειρία gaming ένα βήμα παρακάτω, με το νέο Xbox Elite Controller και το Microsoft HoloLens.

Η κεντρική ομιλία του Xbox E3, περιέλαβε αρκετές παγκόσμιες πρεμιέρες games και τρέιλερ σε ένα 90λεπτό, γεμάτο δράση, θέαμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν διάφορα νέα σχετικά με τους μεγαλύτερους franchise τίτλους.

Το show άνοιξε με μια φοβερή έκρηξη, αφού η πρεμιέρα του gameplay του «Halo 5: Guardians» περιέλαβε την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου multiplayer mode μαζικής κλίμακας, Warzone, όπου μέχρι και 24 παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μάχονται με φιλικούς αλλά και εχθρικούς AI χαρακτήρες.

Το ολοκαίνουργιο Ford GT supercar, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση αποκλειστικά στο «Forza Motorsport 6,» έκανε μια συναρπαστική είσοδο στη Galen arena, με την εμφάνιση του Henry Ford III και της παγκόσμιας πρεμιέρας του gameplay του τίτλου.newbeast.gr

κοινοποίηση