Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Razer: Ανακοίνωσε το νέο gaming mouse Mamba

Η Razer, κορυφαία κατασκευάστρια εξοπλισμού gaming, ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου μοντέλου gaming ποντικιού της σειράς Mamba. Το προηγούμενο μοντέλο Mamba είναι για πολλούς ένα από τα καλύτερα υβρδικά
ασύρματα/ ενσύρματα gaming ποντίκια που έχουν κυκλοφορήσει και «φοράει» τον καλύτερο αισθητήρα για την μεγαλύτερη ακρίβεια στο gaming.

Επίσης, η επαναστατική τεχνολογία της ρυθμιζόμενης εφαρμοζόμενης δύναμης στα κουμπία click του δίνουν τον αέρα να αποκαλείται κορυφαίο. Ουσιαστικά κατά την εφαρμογή, αν κάποιος παίζει FPS και είναι Sniper, ρυθμίζει τα click να είναι σκληρά κατά το πάτημα για καλύτερη απόκριση κι ακρίβεια, ενώ ας πούμε σε ένα παιχνίδι που απαιτούνται πολλά click συνεχόμενα, το ρυθμίζει να είναι μαλακό για την καλύτερη επαναλιψημότητα.

Ο αισθητήρας του είναι laser 5G και φτάνει ως και 16.000 DPI που είναι βελτιστοποιημένο για υψηλές αναλύσεις και χρήση πολλών οθονών. Η ακρίβεια του DPI του φτάνει τη μία κουκκίδα, ενώ το προηγούμενο πρότυπο έφτανε τις 50. Η επόμενη γενιά αισθητήρα θα μπορεί επίσης να έχει ακρίβεια στο 0.1 χιλιοστό για την καλύτερη σταθερότητα κατά τη μετακίνηση του στόχου εν κινήσει.

Μαζί με το απλό μοντέλο θα κυκλοφορήσει και το Mamba Tournament Edition που είναι με καλώδιο (ενσύρματο) και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους αθλητές της eSports. Το ποντίκι θα έχει τον ίδιο αισθητήρα και ακρίβεια με το απλό, καθώς και τις προχωρημένες ρυθμίσεις των μοντέλων Chroma, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για την απόλυτη κυριαρχία στο gaming.

Razer Mamba / Tournament Edition:
– 16.000 DPI αισθητήρας laser
– 210 ίντσες/ δευτερόλεπτο
– Τεχνολογία Ρυθμιζόμενης Εφαρμοζόμενης Δύναμης
– Ενσύρματη και Ασύρματη συνδεσιμότητα με χρόνο απόκρισης 1ms (το Tournament Edition μόνο ενσύρματη)
– 9 προγραμματιζόμενα πλήκτρα
– Υποδοχή Φόρτισης με μαγνήτη
– Ζωή Μπαταρίας 20 ώρες
– Razer Mamba: Τιμή 179,99 ευρώ
– Razer Mamba Tournament Edition: Τιμή 99,99 ευρώtechblog.gr

κοινοποίηση