Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

Τα προβλήματα του Batman: Arkham Knight ήταν γνωστά εδώ και καιρό!

Η PC version του Batman: Arkham Knight με τα μυριάδες τεχνικά της προβλήματα και την απόσυρση της κυκλοφορίας του πρόκειται για ένα φιάσκο που σίγουρα η βιομηχανία του gaming θα ήθελε να το ξεχάσει το συντομότερο δυνατό.
Οι developers της Rocksteady αυτή τη στιγμή καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες ώστε να διορθώσουν και το παραμικρό bug, ωστόσο χρειάζεται να γίνει ακόμη μπόλικη δουλειά για να φτάσει το παιχνίδι σε ένα καλό επίπεδο.
Ωστόσο, το χειρότερο όμως είναι ότι σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που γνωρίζουν πράγματα για την πορεία και εξέλιξη του development, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η publisher εταιρεία Warner Bros. γνώριζε εξαρχής πολύ καλά ότι το παιχνίδι βρισκόταν σε τραγική κατάσταση! Μάλιστα όπως τονίζεται τα τεχνικά προβλήματα που εμφανίζει το παιχνίδι ήταν γνωστά εδώ και έναν χρόνο και παρόλα αυτά δεν έγινε τίποτα για τη διόρθωση τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι υπεύθυνοι της Warner Bros., πήραν την απόφαση να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι, καθώς θεώρησαν ότι ήταν αρκετά καλό. Επιπλέον, ακούγεται ότι στη διαδικασία του game testing δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στις κονσόλες (με αναλογία προσωπικού 90%) και τα δύσμοιρα PCs αφέθηκαν στη μοίρα τους. Από την άλλη κριτική ασκείται και για το ότι η Rocksteady ήταν εντελώς απροετοίμαστη για να διαχειριστεί τις next-gen δυνατότητες του Batman: Arkham Knight, για αυτό και το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάκιστο. Ας ελπίσουμε ότι το Arkham Knight θα αποτελέσει στο μέλλον ένα παράδειγμα προς… αποφυγήν!

κοινοποίηση