Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Έρευνα: Όσοι είναι γονείς ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο Facebook

Νομίζετε ότι για όσους είναι γονείς, η χρήση των social media είναι πολυτέλεια; Η απάντηση είναι όχι, καθώς σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Facebook IQ,
όσοι είναι γονείς ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο Facebook σε σύγκριση με αυτούς που είναι σε σχέση και δεν έχουν παιδιά ή είναι ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την έρευνα, όσον αφορά στην mobile χρήση, αυτοί που έχουν παιδιά ξοδεύουν 1.3X περισσότερο χρόνο στο Facebook.

Να σημειώσουμε ότι τα δεδομένα αυτά αναφέρονται στην παγκόσμια χρήση και αφορούν στην mobile έκδοση του Facebook, όχι το web. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι οι mobile συσκευές γίνονται όλο και πιο συνδεδεμένες και οι γονείς βασίζονται περισσότερο σε smartphones και tablet για να κάνουν αγορές, συγκρίνουν τιμές και βλέπουν reviews.

Επιπλέον, χρησιμοποιούν τις mobile συσκευές για να διαβάσουν πληροφορίες για το πως θα γίνουν σωστοί γονείς, για τον θηλασμό, την εκπαίδευση του παιδιού κλπ. Οι περισσότεροι επιλέγουν να μπουν σε διάφορα σχετικά groups στο Facebook απ όπου αντλούν πληροφορίες και ανταλλάσσουν απόψεις με άλλους γονείς.

Φαίνεται ότι όσοι δεν έχουν παιδιά, μέχρι να αποκτήσουν επιλέγουν να ξοδέψουν αλλιώς τον χρόνο τους.TECHBLOG.GR

κοινοποίηση