Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Ετοιμαστείτε για αχαλίνωτο… Battleborn, καθώς ξεκίνησε η beta του!

Η Gearbox και η 2Κ προετοιμάζουν το έδαφος για το launch του team-based shooter (με αρκετά στοιχεία MOBA) Battleborn, το οποίο συγκαταλέγεται στα top games της φετινής χρονιάς (και πως να μην είναι αφού πίσω από αυτό βρίσκονται οι δημιουργοί των εκπληκτικών Borderlands).
Ως είθισται, κάθε «major» multiplayer τίτλος που σέβεται τον εαυτό του λίγο πριν το release του μπαίνει στη δοκιμαστική φάση της open beta και υποβάλλεται σε ένα δυνατό stress test, που θα επιτρέψει στους developers να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές στον τίτλο τους.

Ήδη η beta έχει ξεκινήσει από χθες (8/4) για τους χρήστες του PlayStation 4 (είναι open για όλους – χωρίς να χρειάζεται συνδρομή PlayStation Plus), ενώ οι PC και Xbox One gamers μπορούν να προχωρήσουν στο pre-loading της beta, με την έναρξη της να τοποθετείται στις 13 Απριλίου. Η open beta του Battleborn θα ολοκληρωθεί στις 18 Απριλίου και για τις τρεις versions, ενώ το παιχνίδι θα είναι έτοιμο στις 3/5. Η beta του Battleborn αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα στους gamers να παίξουν δύο story missions, δύο competitive multiplayer modes και να επιλέξουν και τους 25 διαθέσιμους ήρωες του παιχνιδιού (αν και ορισμένοι εξ’ αυτών θα πρέπει να ξεκλειδωθούν). Τέλος, οι gamers θα μπορούν να πάρουν μία γεύση και από τα τρία διαφορετικά progression systems του παιχνιδιού, ενώ αποκλειστικά οι PS4 gamers θα λάβουν δωρεάν και το πρώτο DLC pack του παιχνιδιού!


κοινοποίηση